تشخیص فیتوپلاسماهای همراه با جاروک بادام جاروک کاهو و فیلودی کنجد سروستان براساس ویژگیهای بیولوژیکی و مولکولی

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 602

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCASFT03_298

تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393

چکیده مقاله:

یکی ازگروه های فیتوپلاسمایی گروه 16SrIX یا گروه جاروک نخود کبوتر می باشد باتوجه به اهمیت محصولات خسارت یدده توسط فیتوپلاسماها این گروه تشخیص و تفکیک این فیتوپلاسماها درایران براساس معیارهای بیولوژیکی و مولکولی ضروری به نظر می رسد درپژوهش حاضر بعدازانتقال و استقرار فیتوپلاسماهای همراه با جاروک بادام جاروک کاهو وفیلودی کنجد سروستان ازمزارع و باغات الوده به گلخانه انتقال ازمیزبانهای اصلی الوده به گیاه پروانش با استفاده ازسس و انتقال ازپروانش به پروانش با استفاده ازپیوندک انجام گرفت بعدازاستخراج دی . ان . ای کل به منظور تعیین الودگی فیتوپلاسمایی تکثیر قطعه ای ازدی . ان. ای ریبوزومی rDNA با اندازه تقریبی 1800 جفت باز با روش واکنش زنجیره ای پلیمراز PCR با جفت اغازگر P1/P7 انجام گرفت محصول PCR با استفاده ازInsT AclonTM PCR Product Cloning Kit درپلاسمیدpTZ57R/T و درسویه Escherichia coli DH5α همسانه سازی و سپس قطعه همسانه سازی شده تعیین ترادف گردید با مقایسه علائم درگیاه پروانش با انجام RFLP کمپیوتری و انالیزهای فنولوژنتیکی ژن 16SrRNA مشخص گردید که این سه فیتوپلاسما ازنظر بیولوژیکی یکی ازهم قابل تفکیک میب اشند ولی انظر مولکولی دردوگروه قرارمیگیرند

نویسندگان

زهرا توحیدی

گروه گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحدشیراز

محمد صالحی

بخش تحقیقات گیاهپزشکی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس

ساسان قاسمی

گروه گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحدشیراز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :