بررسی مقدار دبی نشت از آبرفت سد گتوند علیا با استفاده از نرم افزار Seep/w
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی اکتشاف منابع زیرزمینی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,003
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCEE01_046
تاریخ نمایه سازی: 22 فروردین 1393
چکیده مقاله:
در این تحقیق به منظور پیش بینی میزان دبی نشت آب از آبرفت سد گتوند علیا از روش تحلیل عددی اجزاء محدود استفاده شده است. جهت نتیجه گیری بهتر از تحلیل، از المان های چهارگرهی استفاده شده است. با استفاده از آزمایشات برجا، مقدار ضریب نفوذپذیری در محل ساختگاه سد بین (m/s) 10*5/6 تا (m/s) 10 * 6/2 به دست آمده است. با توجه به تفاوت اندک مقدار نفوذپذیری در پی سد، انتخاب یک مقطع برای تحلیل نشت کافی می باشد، ولی به منظور حصول نتایج هر چه دقیق تر سه مقطع در طول سد در نظر گرفته شد. به همین منظور، مقطع به سه قسمت تقسیم بندی شده و در هر قسمت بصورت جداگانه میزان نشت محاسبه شده است. به منظور به دست آوردن نتایج بهتر از تحلیل، مش بندی بسیار کوچک انتخاب شده است. با توجه به تحلیل های انجام شده توسط نرم افزار دبی نشت به اندازه آوردن نتایج بهتر از تحلیل، مش بندی بسیار کوچک انتخاب شده است. با توجه به تحلیل های انجام شده توسط نرم افزار دبی نشت به اندازه 1365340 مترمکعب بر سال به دست آمد که دبی نسبتا بالایی است. بنابراین پیشنهاد می شود جهت آب بندی پیش بینی لازم اتخاذ گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
لیلا فرجی
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران
سجاد علیزاده کاکلر
کارشناس ارشد مهندسی معدن (گرایش اکتشاف معدن)، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، تهران، ایران
همایون کتیبه
استادیار، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، تهران، ایران
محمدامین کربلا
مدرس تمام وقت و مدیر دفتر پژوهش و فناوری مجتمع عالی صنعت آب و برق، اهواز، خوزستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :