سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی دیوار برشی فلزی در سازه های بتنی به روش زمان دوام

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,100

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCCICI05_026

تاریخ نمایه سازی: 22 فروردین 1393

چکیده مقاله بررسی دیوار برشی فلزی در سازه های بتنی به روش زمان دوام

دیوار برش فولادی در 12 سال اخیر برای مقاوم سازی سازه های فولادی به دلیل خواص منحصر به فرد آن مورد توجه مهندسین قرار گرفتهاست. از جمله خواص منحصر به فرد این نوع از دیوار برشی نسبت به نوع بتنی آن به وزن کم، شکل پذیری زیاد، نصب و اجرای سریع، جذبانرژی بالا و کاهش قابل ملاحظه تنش پسماند در سازهها می توان اشاره کرد. این نوع از دیوار در سازه بتنی نیز کاربرد دارد و به دلیل وزن کمبار اضافی به سازه وارد نکرده و با اتصالاتش باعث تقویت تیر و ستونهای اطراف خود می شود. مزیت دیگر این سیستم بهره گیری از آن درمقاوم سازی سازههای بتنی است. سیستم از نظر سختی برشی از سخت ترین سیستم های مهاربندی که X شکل می باشند، سخت تر بوده وبا توجه به امکان ایجاد بازشو در هر نقطه از آن، کارایی همه ی سیستم های مهاربندی را دارا می باشد.در سالهای اخیر روش های متنوعیبرای ارزیابی و طراحی لرزه ای سازه ها پیشنهاد شده است.یکی از این روش ها،روش زمان دوام (Endurance Time) می باشد که درآنعملکرد سازه بر اساس مقاومت و دوام آن تحت یک شتاب نگاشت فزاینده تنظیم شده،تعیین می شود.کارایی روش زمان دوام در ارزیابی لرزه ایسازه های در محدوده خطی و غیر خطی،درمقایسه با روشهای استاتیکی و دینامیکی طیفی به اثبات رسیده است.در این پژوهش سعی دراستفاده از روش زمان دوام برای دریافت درستی از رفتار سازه بتنی با دیوار برشی فولادی ومقایسه عملکرد آن با دیوار بتنی با حداقل تعدادآنالیز تاریخچه زمانی هستیم. .سازه های بتنی 6و 10 و 16 طبقه برای تحلیل به وسیله این روش طراحی شده و آنالیز زمان دوام تحتشتاب نگاشت های معرفی شده روی آن ها صورت گرفت.نتایج حاصل از تحلیل غیر خطی سازه های بتنی با استفاده از برنامه opensees درروش زمان دوام ارائه گردیده و مورد بحث قرار میگیرد.نتایج نشان می دهد که رفتار سازه دارای دیوار برشی فلزی در زلزله عملکرد بهتریداشته و شکل پذیری را افزایش می دهد.

کلیدواژه های بررسی دیوار برشی فلزی در سازه های بتنی به روش زمان دوام:

نویسندگان مقاله بررسی دیوار برشی فلزی در سازه های بتنی به روش زمان دوام

امیرحسین پورریحانی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بروجرد،لرستان

عبدالرسول رنجبران

دانشیار بخش راه و ساختمان دانشگاه شیراز،فارس

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
پورریحانی، . ح.(1391)، _ بررسی رفتار غیر خطی قاب بتنی ...
وفای، .، استکانچی، ه .و کیانفر (1385)، " استفاده از ...
_ استکانچی، .، کیانفر(385 1)، " کاربرد شاخص های خرابی ...
علیزاده، ح، چناقلو، م.ر، عابد ی، ک. _ (387 1)، ...
قاسمیه، ..، قبادی.م، س _ (384 1)، بررسی رفتار دیوار ...
سازگری، آ.، (383 1)، "ترمیم و تقویت سازه های بتنی ...
Bazmuneh, A. and Estekanchi, H .(2009), _ Application of endurance ...
Estekanchi, H. and Basim M.C.(2011), " Optimal damper placement in ...
Riyahi, H. T. and Estekanchi, H. E. and Seyedian Boroujeni, ...
Estekanchi, H.E. , Vafai, A. and Sadeghazar M. (2004), "Endurance ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی دیوار برشی فلزی در سازه های بتنی به روش زمان دوام" توسط امیرحسین پورریحانی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بروجرد،لرستان؛ عبدالرسول رنجبران، دانشیار بخش راه و ساختمان دانشگاه شیراز،فارس نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار برشی فلزی،روش زمان دوام،دیوار برشی بتنی، ستون،تحلیل غیر خطی هستند. این مقاله در تاریخ 22 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1100 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دیوار برش فولادی در 12 سال اخیر برای مقاوم سازی سازه های فولادی به دلیل خواص منحصر به فرد آن مورد توجه مهندسین قرار گرفتهاست. از جمله خواص منحصر به فرد این نوع از دیوار برشی نسبت به نوع بتنی آن به وزن کم، شکل پذیری زیاد، نصب و اجرای سریع، جذبانرژی بالا و کاهش قابل ملاحظه تنش پسماند در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی دیوار برشی فلزی در سازه های بتنی به روش زمان دوام با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.