شناسائی جدایه های Sinorhizobium meliloti بومی بر اساس توالی 16SrRNA
محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,362
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SSCI10_152
تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385
چکیده مقاله:
مقایسه توالیهای rRNA ابزاری قوی برای روابط فیلوژنی و تکاملی در بین باکتریها، آرکئا و موجودات یوکاریوت است . این روشها تأییدی مطمئن برای شناسایی باکتریها تا سطح سویه میباشد . باکتری Sinorhizobium meliloti از نظر کشاورزی دارای اهمیت زیادی است زیرا این باکتری با یونجه که یکی از گیاهان علوفهای مهم و منبع تغذیه دامها ست رابطه همزیستی تثبیت کنندگی نیتروژن مولکولی هوا را دارد . بیش از 600 هزار هکتار از مزارع ایران زیر کشت یونجه میباشند . در این تحقیق 5 جدایه از باکتری Sinorhizobium meliloti بومی خاکهای مناطق مختلف
ایران از نظر توالی 16srRNA مورد بررسی قرار گرفتند . برای این منظور با توجه به دشواری استخراج DNA از ریزوبیوم با استفاده از روش فنل کلروفرم اصلاح شده ) Agrawal و همکاران، (2006 از پنج جدایه DNA ژنومی استخراج شد ( شکل DNA (.1 ژنومی با استفاده از PCR و پرایمرهای fD1 و Weisburg ) rD1 و همکاران، (1991 از نظر تکثیر توالی 16 srRNA مورد بررسی قرار گرفتند . شرایط PCR برای جدایههای مختلف در جدول 1 آمده است . واکنشها در حجم 25 میکرولیترحاوی 70 mmol/l بافر 2/5 mmol/L ,PCR از MgCl2 ، 200 mmol/L از هر 1 µmol/L ، dNTPsاز هر پرایمر، حدود30 نانوگرم ازDNA و 1/5 واحد taq DNA پلیمراز در 30 سیکل انجام شد .
نویسندگان
هوشنگ خسروی
دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی آب و خاک دانشگاه تهران
حسینعلی علیخانی
استادیار دانشکده مهندسی آب و خاک دانشگاه تهران
باقر یخچالی
استادیار پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و دانشکده مهندسی آب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :