سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
کد COI مقاله: ESPME03_087
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 506
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روش های مختلف گیاه پالایی به عنوان رویکردی نوین و همگام با محیط زیست جهت کنترل و کاهش آلاینده های مختلف
چکیده مقاله:
امروزه به دلیل افزایش فعالیت های کشاورزی و صنعتی، آلودگی ها و مشکلات محیط زیستی نیز رو به افزایش است. به دنبال آن مطالعات مربوط به کنترل و کاهش و حذف این مشکلات در زمینه های مختلف نیز روند رو به رشدی داشته است. یکی از روش های نوین و همگام با محیط زیست گیاه پالایی می باشد. گیاه پالایی بر اساس نوع گیاه شامل 5 تکنولوژی مختلف است که هر کدام یک مکانیزم متفاوت برای پالایش آلودگی های خاک، آب یا فاضلاب دارند که شامل: Rhyzofiltiration (فیلتراسیون ریشه ای)، Phytostabilization (گیاه تثبیت کننده)، phytovolatilization (گیاه تبخیری)، Phytoextraction (گیاه استخراجی)، phytodegration (تبدیل سبز) می باشد. هر کدام از این روش ها مربوط به شرایط آلودگی خاص می باشد. به طور کلی هر کدام از روش هاف چه فیزیکی وشمیایی و چه بیولوژیکی معایب و مزایای خود را دارد اما می توان اذعان داشت که روش گیاه پالایی یکی از کم هزینه ترین روش ها می باشد از طرفی مانند روش های شیمیایی یا فیزیکی باعث کاهش کیفیت خاک منطقه نمی شود اما باید در نظر داشت که برای کنترل آلودگی های مختلف چه نوع گیاه با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی، مناسب است، که این امر بسته به عمق نفوذ آلودگی و نوع آلودگی ها دارد. هر چند در روش گیاه پالایی، پالایش کامل فلز سنگین در کوتاه مدت صورت نمی گیرد، اما با توجه به ارزان بودن و کارایی بالای آن، می تواند روشی مؤثر در پالایش پسابهای باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ESPME03_087 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/239834/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی دوست، شهره و اسماعیلی ساری، عباس و بهرامی فر، نادر،1392،بررسی روش های مختلف گیاه پالایی به عنوان رویکردی نوین و همگام با محیط زیست جهت کنترل و کاهش آلاینده های مختلف،سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/239834
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، علی دوست، شهره؛ عباس اسماعیلی ساری و نادر بهرامی فر)
برای بار دوم به بعد: (1392، علی دوست؛ اسماعیلی ساری و بهرامی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- A new approach for thermal analysis of Stirling Engine for Exhaust Waste Heat Recovery in System Ignition engine
- تحلیل مصرف انرﮊی در سیستم های تولید و توزیع هوای فشرده در شرکت خودروسازی سایپا و اقدامات انجام شده جهت بهینه سازی مصرف هوای فشرده
- ساختار تنظیم گری صنعت خودروی ایران و راهکارهایی برای اصلاح آن
- لزوم تغییر رویکرد در سیاستهای توسعه فناوری در ایران
- Theoretical study of wear process: wear mechanism, numerical modeling (review)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.