مطالعه اشکال مختلف آهک ثانویه با استفاده از روش های میکرومورفولوژیکی در منطقه قزوین
محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,995
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SSCI10_023
تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385
چکیده مقاله:
تجمع کربنات کلسیم از ویژگیهای معمول خاکهای مناطق خشک و نیمه خشک با مواد مادری آهکی می باشد 1) و ).10 کربنات کلسیم پدوژنیک در نتیجه فرآیندهای انحلال، انتقال، رسوب و تجمع مجدد در خاکها به اشکال مختلف تظاهر می کند ).7) تشکیل انواع مختلف آنها در خاک تابع مواد مادری، اقلیم، توپوگرافی، پوشش گیاهی، زمان و بافت خاک می باشد ).2) سخت دانه های آهکی، کوتینگ ها و هایپوکوتینگ ها، ندول های آهکی، پندانت های آهکی، رشته های نازک آهکی، آهک های سوزنی شکل و سلول های ریشه آهکی از انواع مهم کربنات کلسیم پدوژنیک شناخته شده در خاکها می باشند 9) ، 6 ، 4 ، 3 ، ).2 این تجمعات ثانویه با استفاده از مطالعات میکروسکپی به راحتی قابل شناسایی می باشند . با توجه به این موارد اهداف این مطالعه عبارت است از : -1 بررسی شکل شناسی اشکال مختلف آهک در خاکهای مورد مطالعه -2 بررسی منشاء این اشکال و نقش فرآیندهای پدوژنیک در تشکیل آنها .
نویسندگان
محمدامیر دلاور
استادیار گروه خاکشناسی دانشگاه زنجان
سرگئئ آلکسیویچ شوبا
استاد دانشگاه دولتی مسکو
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :