سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 188_0755992626
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,404
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه رفتار محوری ـ خمشی خط لوله زیرزمینی در برابر زمین لرزه
چکیده مقاله:
امروزه استفاده از لولههای مدفون جهت انتقال نفت و گاز توسعة چشمگیری یافته است و با توجه به واقع شدن ایران در منطقه لرزه خیز دنیا، لزوم بررسی رفتار اینگونه سازهها در برابر تحریکات دینامیکی زلزله ضروری به نظر میرسد. در این مقاله رفتار خط لوله زیرزمینی با استفاده از المانهای نرمافزار ANSYS و تئوری تیر بر بستر ارتجاعی بصورت سه بعدی مدل شده است. سپس با اعمال شتابنگاشت زلزله ناغان در زاویههای مختلف نسبت به محور لوله، سهم هر یک از تنشهای محوری و خمشی تعیین گردیده است. متعاقباً جهتهایی که بیشترین پاسخ لوله در آن جهات اتفاق میافتد تعیین شده و اثر پارامترهای مختلف نظیر قطر، ضخامت، عمق دفن، مدول الاستیسیته لوله و نیز سختی و میرایی خاک بررسی شدهاست که از بین این پارامترها تاثیر سختی و میرایی خاک بر پاسخ لوله از تاثیر سایر پارامترها بیشتر بوده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 188_0755992626 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/237/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آمده، عباس و میرزا گل تبارروشن، علیرضا و جانعلی زاده، عسگر،1383،مقایسه رفتار محوری ـ خمشی خط لوله زیرزمینی در برابر زمین لرزه،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/237
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، آمده، عباس؛ علیرضا میرزا گل تبارروشن و عسگر جانعلی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1383، آمده؛ میرزا گل تبارروشن و جانعلی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- میرزاگلتبارروشن, علیرضا _ (1381)، بررسی آزمایشگاهی و تحلیل عددی خط ...
- آمده، عباس، (1382)، * ارزیابی رفتار محوری و خمشی لولههای ...
- Yoshizaki, K. _ ORourke, T.D. and Hamada, M., 2001, *Large ...
- Ariman, T. and Muleski, G.E., 1981, ، A Review of ...
- Response Behavior of Buried Seismic؛، , 1979 [3] Wang, L.R.L. ...
- Cheng, F.Y. and Ger, J.F., 1989, *Response Analysis of 3-D ...
- ASCE, 2001, 4tGuidelines for the Design of Buried Steel Pipe, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- اثر عوامل مختلف در پاسخ لرزه ای یک مدل شریان حیاتی خط لوله مدفون گاز(1390)
- آنالیز دینامیکی تنش در یک مدل خط لوله دارای خم (زانویی)(1390)
- بررسی رفتار دینامیکی خطوط لوله مدفون انتقال گاز در اثر تحریک لرزهای(1392)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.