طراحی و پیاده سازی سیستم مدیریت بانکداری پرتابل و همراه با ساختار مبتنی بر فناوری تبلت و رایانش ابری به عنوان پارادایم نوین بانکداری
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,511
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MBMCONF01_039
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
این مقاله شامل فرآیند تفصیلی و نقشه راه طراحی و پیاده سازی سیستم مدیریت بانکداری پرتابل و همراه با ساختار مبتنی بر تبلت و رایانش ابری به عنوان زیرساخت مدیریت عملکرد به عنوان زیرساخت مدیریت دانش در سیستم مدیریت بانکداری و ایجاد سیستم مدیریت بانکداری موبایل و پرتابل با قابلیت کار در همه جا می باشد. پیاده سازی سیستم مدیریت بانکداری مبتنی بر تبلت و پردازش ابری به منظور تبدیل فضای سسیستم مدیریت بانکداری و تبدیل سیستم مدیریت بانکداری به محیط چابک (Agile Environment) با استفاده از فناوری به روز و نوین تبلت ها (Tablet Deployment) در سیستم مدیریت بانکداری ها به جای کامپیوترهای رومیزی و لپ تاپ ها، می توان علاوه بر سرعت بخشی و چابکی به فعالیت های سیستم مدیریت بانکداری، به وضعیت هایی رهنمون شد که کارمندان و اعضای سیستم مدیریت بانکداری در همه حال میز کار و کامپیوتر رومیزی خود را همراه دارند. تبلت ها با قابلیت های فراوان و برنام های کاربردی متنوع و نوین می توانند تحول بنیادین در شیوه های نگرش به سیستم مدیریت بانکداری و فرهنگ سیستم مدیریت بانکداری ایجاد کنند. با عنایت به امکانات و پتانسیل های معرفی شده در خصوص استقرارهای متفاوت تبلت ها در سیستم مدیریت بانکداری و نیز یکپارچه شدن این تکنولوژی با فناوری هایی نظیر رایانش ابری یا پردازش ابری (Cloud computing)، می توان برای اولین بار و به شکلی نوین به پیاده سازی مدل های پایلوت از بخش ها یا واحدهای سیستم مدیریت بانکداری و اداری با رویکردهای کسب و کار پرداخت که در آن تمامی یا قسمتی از سیستم مدیریت بانکداری به وضعیت های مبتنی بر تبلت و پردازش ابری وارد شده است.
کلیدواژه ها:
سیستم مدیریت بانکداری مبتنی بر تبلت ، مدیریت دانش ، پردازش ابری ، کسب و کار پرتابل ، سیستم مدیریت بانکداری
نویسندگان
یونس یونسیان
کارشناس پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه شاهرود
علی اکبر پویان
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شاهرود
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :