شبیه سازی و بهینه سازی سامانه هدایت و کنترل دوبلGPS & INS در UAV
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,399
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_230
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
دراین مقاله شبیه سازی وبهینه سازی حرکت و طراحی نرم افزار خلبان خودکارپهپاددست پرتاب دیزرت هاوک به صورت غیرخطی و بابهره گیری ازتلفیق سیستم موقعیت یابی جهانی و سیستم ناوبری اینرسی GPS & INS مدنظر می باشد پهپادهای دست پرتاب باتوجه بهعدم نیاز به باندبرای نشست وبرخاست ازاهمیت فوق العاده ای درزمینه هواپیماهای بدون سرنشین برخوردارند برای بدست اوردن نتایج مناسب و نزدیک به واقعیت سنسورها و عملگرهای بکاررفته درهواپیمای موجود درسیستم اتوپایلوت مدلسازی و شبیه سازی شده و به سیستم کنترلی اضافه میگردد با توجه به پیچدگی الگوریتم پروازی ازکنترلر pid بصورت دوبل استفاده شده باتوجه به محدودیت استفاده و خطای سیستم ناوبری جهانی GPS افزایش دقت و اطمینان ازانجام ماموریت کامل پس ازازدست دادن GPS سیستم اتوپایلوت ازسیستم کمک ناوبری اینرسی INS نیز استفاده میشود دریان سیستم فرمانها اغتشاشات و شرایط اولیه پروازی ورودی وخروجی تمام ملزومات موردنیاز مانند تغییرات ارتفاع زوایای اویلر زاویه حمله و ... میباشند نزدیکی نتایج بدست امده ازاین روش بانتایج حاصل ازتست های تجربی بیانگر مدلسازی مناسب اجرا و صحت شبیه سازی سیستم می باشد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدمهدی سادات رسول
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه امام حسین ) ع
محمدرضا الهامی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، مرکز تحقیقات نهاب
سیدتقی حسینی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، مرکز تحقیقات بعثت
مقداد کرمی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، مرکز تحقیقات بعثت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :