بررسی روش بدست آوردن نقطه بهینه عملکرد موتور احتراقی در خودرو هیبرید سری

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 928

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASCME07_162

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

چکیده مقاله:

امروزه به سبب مسائل زیست محیطی، آلودگی هوا و همچنین گران شدن سوخت های فسیلی، توجه ها بیش از گذشته به سوی استفاده از خودرو های هیبریدی جلب شده است. در یک خودرو هیبریدالکتریک، به منظور کمینه کردن کارکرد گذرای موتور احتراقی وبهره گیری از مزایا و راندمان بالای موتور الکتریکی، این دو قوای محرکه با هم ترکیب می شوند. این خودرو ها با دارا بودن بازده بالا،آلایندگی بسیار پایین و مسافت رانشی مناسب، از مزایای نسبی .] بسیاری در مقایسه با خودرو های متداول برخوردارند ] 3 یکی از مشکلات پیش روی استفاده از این نوع خودرو ها، روش هایکنترل و تقسیم توان بین قوای محرکه آن ها است. در این مقاله بابررسی استراتژی های کنترلی موجود در خودرو هیبرید سری، روش های موجود برای بدست آوردن نقطه عملکرد بهینه موتور احتراقی، جهت استفاده در استراتژی کنترلی پروژه ساخت خودروی هیبرید بارثاوا بیان گردیده است. سپس با کمک نرم افزارGT-SUITEروشی برای بدست آوردن این نقطه بهینه ارائه شده است. در ادامه اعداد خروجی نرم افزار با اعداد آزمون عملی گرفته شده از خودروی هیبرید سری بارثاوا مقایسه شده است. نتایج نشان دهنده قابل قبول بودن روش فوق، جهت بدست آوردن نقطه بهینهعملکرد موتور احتراقی می باشد.

کلیدواژه ها:

خودروی هیبرید سر ی ، استراتژ ی کنترل ، موترور احترراق داخلی/مصرف سوخت/GT-SUITE

نویسندگان

محمدجواد اکبری نوقابی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی مشهد

سارا حیدری مزرجی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :