سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI21_1268
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 700
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آکریلآمید: منابع غذایی و چگونگی تولید، مضرات، راه های کاهش
چکیده مقاله:
آکریلآمید یک ماده سرطانزای احتمالی است که در مواد غذایی غنی از کربوهیدرات در اثر فرآیندهای حرارتی با دمای بالا(بیشتر از 100 درجه سانتیگراد) طی واکنش میلارد - عامل ایجاد رنگ، طعم و تولید آرومای مطلوبی در محصول - ایجاد شده و بنا به گزارش سازمان جهانی بهداشت، این مادهعلت یک سوم از سرطانهای مرتبط با تغذیه می باشد و بر روی اعصاب نیز اثر می گذارد. آکریلآمید مولکول آلی کوچک با قابلیت حل شدن بسیار در آب است، این خصوصیت احتمالا باعث جذب و توزیع سریع آن در بدن می شود. غذاهایی مانند: سیبزمینی برشته، نان، شیرینیجات، قهوه از جمله موادیاند که دارای آکریلآمید هستند و بیشترین سهم را در رژیم غذایی انسان دارند؛ که در حین کبابکردن، بریانکردن، برشته کردن، پختن باعث تولید این ماده می شوند. آکریلآمید در غذاهای حرارتندیده و آبپز شده دیده نشده است. تولید آکریلآمید را با تغییر روش تولید و روشهای آماده سازی می توان کاهش داد.
کلیدواژه ها:
آکریلآمید، سرطان، واکنش میلارد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/235281/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سیدجواد و امیرخیزی، بهزاد و رضایی مقدم، نجمه،1392،آکریلآمید: منابع غذایی و چگونگی تولید، مضرات، راه های کاهش،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/235281
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، حسینی، سیدجواد؛ بهزاد امیرخیزی و نجمه رضایی مقدم)
برای بار دوم به بعد: (1392، حسینی؛ امیرخیزی و رضایی مقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر تشکیل آکریلامید در نان و محصولات پختنی و روش های کاهش آن
- اثر انجماد بر نگهداری نان نیم پخت بربری
- سنجش غلظت آکریل آمید در نان سنگک و اثر دما و زمان بر تولید آن
- شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی
- آنالیز شاخص اکسرژی برای چرخه حیات در رسیدن به توسعه پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.