بررسی اثرات مخرب میکروارگانیسم ها در صنعت نفت
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,069
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC10_260
تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1385
چکیده مقاله:
پدیده خوردگی بیولوژیکی به طور مستقیم یا غیر مستقیم حاصل فعالیت موجودات زنده ای می باشد که تحت عنوان میکروارگانیسم ها شناخته می شوند و شامل انواع میکروسکوپی مانند: باکتریها، قارچها و انواع ماکروسکوپی مانند جلبکها و جانوران دریایی دیگر می باشند. این موجودات معمولا در محیط هایی با PH های بین 0 تا 11 و درجه حرارتهای بین 30 تا 180 درجه فارنهایت و تا فشارهای حدود 15000psi زندگی می کنند و تکثیر می یابند. بررسی ها نشان می دهد خوردگی بیولوژیکی سالانه خسارات بسیار به صنعت نفت وارد می کند.
لذا ضرورت مقابله با این شرایط ضروری به نظر میرسد. در هر مورد از خوردگی بیولوژیکی، بسته به نوع عامل بوجود آورنده آن، شدت خودرگی و شرایط محیطی چگونگی مقابله با اثرات مخرب این مکروارگانیسم ها و مواد بکار رفته متفاوت خواهد بود. در اینی مقاله بعد از آشنایی با انواع میکروارگانیسم ها و مواد بکاررفته متفاوت خواهد بود. در اینمقاله بعد از آشنایی با انواع میکروارگانیسم ها (جلبکها، قارچها و باکتریها) به توضیح و تفصیل در مورد میکروارگانیسم های مزاحم در صنعت نفت، مشکلات ایجاد شده توسط آنها و چگونگی کنترل و مبارزه با آنها پرداخته می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدمهدی شانظری
دانشگاه سیستان و بلوچستان ، دانشکده مهندسی شیمی
فرهاد شهرکی
دانشگاه سیستان و بلوچستان ، دانشکده مهندسی شیمی
سیدمحمدرضا میرپوریان
دانشگاه سیستان و بلوچستان ، دانشکده مهندسی شیمی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :