سال انتشار: 1384
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
کد COI مقاله: NICEC10_172
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 8,223
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد آنالیز ترکیبی پینچ و اگزرژی در افزایش توان نیروگاه های حرارتی تولید برق
چکیده مقاله:
با توجه به نیاز روز افزون برای توسعه سیستمهای تولید توان ضروری است که چنین سیستمهائی تا حد مطلوب بهینه گردند. برای تحلیل و بهینه سازی سیستمهای بزرگ انرژی روشهای زیادی ارایه شده است . درحالت کلی، روشهای انتگراسیون فرایند رامی توان به چهار دسته: روشهای بر پایه قوانین تجربی (قوانین سرانگشتی)، بر پایه اطلاعات ، روشهای ترمودینامیکی (همانند تحلیل پینچ و انالیز اگزرژی) و روشهای بهینه سازی (مانند برنامه ریزی ریاضی) تقسیم کرد. در این تحقیق دو روش انتگراسیون مورد مطالعه قرار گرفته اند که عبارتند از آنالیز اگزرژی و تکنولوژی پینچ. این دو روش به منظور طراحی و بهینه سازی سیستمهای تولید انرژی بکار گرفته می شوند. آنالیز اگزرژی از قوانین اول و دوم ترمودینامیک بهره می گیرد تا بتواند جریان اگزرژی را درسیستم محاسبه و نیز اجزاء غیر بهینه را مشخص کند. اما متاسفانه این روش راه حل عملی جهت جلوگیری از تلفات اگزرژی ارائه نمی دهد. از سوی دیگر تکنولوژی پینچ یک روش کلی جهت طراحی فرایندها محسوب می شود که توانایی هدف گذاری بیشترین اصلاحات ممکن قبل از طراحی وش بیه سازی نهائی را دارا می باشد. اما نقطه ضعف این روش زمانی نمایان می گردد که از آن در سیستم های تولید نیرو استفاده شود. بنابراین روش جدیدی برای غلبه بر ضعفهای دو روش فوق توسعه یافته است که انالیز ترکیبی پینچ و اگزرژی نامیده می شود. این روش جدید می تواند برای بهینه سازی سیستمهائی چون نیروگاه بکار گرفته شود. در این تحقیق سیکل بخار نیروگاه حرارتی تبریز به عنوان یک مطالعه موردی، بررسی شده است و پس از شبیه سازی توسط نرم افزار Aspen Plus 10.2 روش ترکیبی پینچ و اگزرژی در مورد آن بکار رفته است و درنهایت فشار زیر کش توربینها به عنوان یک متغیر موثر جهت افزایش توان نیروگاه ها معرفی شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NICEC10_172 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23412/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لطفی، رقیه و سنندجی، فرناز،1384،کاربرد آنالیز ترکیبی پینچ و اگزرژی در افزایش توان نیروگاه های حرارتی تولید برق،دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،زاهدان،https://civilica.com/doc/23412
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، لطفی، رقیه؛ فرناز سنندجی)
برای بار دوم به بعد: (1384، لطفی؛ سنندجی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی عملکرد نیروگاه ها با استفاده از آنالیز ترکیبی پینچ و اکسرژی
- کاهش اتلاف انرژی در واحد های حذف CO2 با استفاده از آنالیز پینچ و شبیه سازی این واحد در نیروگاه بعثت
- تکنولوژی پینچ، روشی برای حداقل کردن مصرف انرژی در فرایندهای شیمیایی
- بررسی مدل گوس در مدلسازی پخش آلودگی هوا با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیاییGIS
- رویکردهای نوین در بهینه سازی عملیات کوره های صنعتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی شناخت عوامل ایجاد تلفات برق و تاثیر آلودگی های زیست محیطی بر شبکه های انتقال و توزیع
- گیمیفیکیشن، ابزاری نوین برای مدیریت و تغییر رفتار مصرف کنندگان انرژی
- طراحی و ساخت دستگاه پایش وضعیت حفاظت کاتدی لوله های گاز
- ارزیابی اقتصادی سامانه های فتولتاییک پشت بامی در اصفهان
- گاز طبیعی و نقش آن در حفظ محیط زیست و همگام با توسعه اقتصادی در کلاس جهانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.