سال انتشار: 1384
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
کد COI مقاله: NICEC10_168
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,572
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی راههای کاهش اتلاف انرژی در صنعت روغن خوراکی
چکیده مقاله:
صنایع روغنهای خوراکی دو پروسه مهم استخراج و پالایش را شامل می شوند. التفات به اهمیت صرفه جویی انرژی در فرایند های تولیدی فقط هنگامیکه قیمت سوختهای فسیلی در سال 1973 بطور قابل توجهی افزایش یافت روشن گردید. این افزایش قیمت منجر به نمو استراتژی هایی برای نگهداری منابع انرژی مخصوصا منابع فناپذیر، بوسیله کاهش مصرف و توسعه منابع انرژی تجدید پذیر شد. دو راه برای رسیدن به مصرف قابل قبول انرژی عبارتند از بهبود بازدهی هر واحد عملیاتی بوسیله بهبود طراحی و دیگری توسعه فرایندها یا محصولات جدید که از فرایند های قدیمی انرژی کمتری مصرف کنند.
بخار منبع مهمی از گرمایش در واحد فرایندی روغن های خوراکی می باشد و راههای بهینه سازی مصرف آن بر مصرف کل انرژی واحد تاثیر بسزایی دارد. اگر سردسازی میان مرحله ای با آب بعنوان منبع ذخیره ساز گرما صورت پذیرد انرژی بازیافت شده می تواند بطور گسترده ای برای اهداف مختلف گرمایش استفاده شود که می توان به گرمایش تانک و فضا، پیش گرم کردن آب بویلر و گرمایش عملیاتی اشاره کرد. این کار همچنین باعث کاهش هزینه انرژی برای سرد کردن، کاهش سایز لوله ها و نیز کوچک شدن سرد کننده ها می شود.
از نقاط کلیدی مصرف انرژی می توان به واحد بوزدایی /دفع با بخار، هیدروژناسیون و گرمایش تانک ها اشاره نمود که راههای بازیافت انرژی وبهینه سازی مصرف سوخت در این واحدها به تفصیل در این تحقیق مورد بحث قرار گرفته است و برای صرفه جویی در مصرف انرژی راههای مناسبی پیشنهاد شده است. همچنین به روشهای خاص و نوینی برای حفظ و نگهداری انرژی در واحد بوزدایی روغن و بهبود کیفیت محصول اشاره شده و مورد ارزیابی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
روغن خوراكي ، انرژي ، بازيافت گرما ، صرفه جويي انرژي ، بهينه سازي مصرف سوخت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23408/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عزیز طائمه، حسین و رضوی، جلیل،1384،بررسی راههای کاهش اتلاف انرژی در صنعت روغن خوراکی،دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/23408
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، عزیز طائمه، حسین؛ جلیل رضوی)
برای بار دوم به بعد: (1384، عزیز طائمه؛ رضوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.