سال انتشار: 1384
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
کد COI مقاله: NICEC10_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,196
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی هیدرودینامیک جریان گاز - مایع در رآکتور همزندار به کمک آنالیز CFD
چکیده مقاله:
راکتورهای چند فازی همزندار به علت افزایش اختلاط اجزای واکنش دهنده در صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند . اختلاط گاز و مایع و انتقال جرم بین این دو فاز یکی از موارد استفاده آن در طراحی راکتور می باشد . دینامیک محاسباتی سیالات (CFD) یکی از ابزارهای مفید برای آنالیز ، طراحی و افزایش مقیاس راکتورهای همزندار با بررسی هیدرودینامیک جریانهای گاز و مایع و و میزان اختلاط و پراکنده شدن گاز در مایع می باشد . تاکنون بیشتر شبیه سازیهای انجام شده به روی راکتورهای یک فازی می باشد و سیستمهای دو فازی نیز اکثرا با روشهای Snapshot و MRF١ بررسی شده اند . در این مقاله مدل سه بعدی CFD برای بررسی هیدرودینامیک سیستم دو فازی آب و هوا در یک راکتور همزندار استوانه ای با چهار بافل عمودی و پره استاندارد شش تیغه ای راشتون ٢ با استفاده از روش مش لغزان ٣ برای در نظر گرفتن حرکت نسبی پره و بافلهای ساکن، به کار گرفته شده است . روش مش لغزان بر خلاف روشهای MRF و Snapshot معادلات حاکم بر سیستم را به صورت ناپایا حل می کند و دارای دقت بالاتری می باشد ولی زمان محاسبات آن زیاد می باشد . برای این منظور ، مدل اولرین ٤ با بکارگیری روش حجم محدود استفاده شده است . . مدل استاندارد k−ε فقط برای آشفتگی فاز مایع منظورشده است . میدان جریان گاز و مایع و میزان کسر حجمی ٥ گاز برای سرعت دوران پره rpm 200 که معادل با عدد رینولدز پره 14800 و سرعت هوای ورودی 0.1 , 0.5 m/sec ، توسط نرم افزار تجاری Fluent6.1 . محاسبه شده است
کلیدواژه ها:
هيدروديناميك،راكتور همزندار، CFD ،گاز ‐ مايع
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23249/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گرجی، محمود و کاظمینی، محمد و بزرگمهری، رامین،1384،بررسی هیدرودینامیک جریان گاز - مایع در رآکتور همزندار به کمک آنالیز CFD،دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/23249
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، گرجی، محمود؛ محمد کاظمینی و رامین بزرگمهری)
برای بار دوم به بعد: (1384، گرجی؛ کاظمینی و بزرگمهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید اسید سوکسینیک به روش زیست فناوری و کاربرد آن در صنایع غذایی
- بررسی پاسخ سازه ای لوله تحت بارگذاری دتونیشن داخلی به کمک حل عددی با نرم افزار Ls- Dyna
- شبیه سازی سوزش در جریان گاز تراکم پذیر فراصوت
- تحلیل هیدرودینامیکی مخزن همزن دار جهت حذف فلزات سنگین با استفاده از نانو زیست جاذب
- بررسی دانسیته بهینه مش، محل مناسب قرارگیری سطح مشترک میانی وانتخاب مدل مناسب آشفتگی در مخزن همزن دار دو فازی با دینامیک سیالات محاسباتی CFD
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تجزیه و تحلیل میکروبی هیدروکربن های نفتی در محیط زیست
- بررسی اصلاح سازی ساختار قیر با استفاده از روغن های ضایعاتی موتور و ذرات پلاستیک
- بررسی اثرات زیست محیطی بازیافت گوگرد اصلاح شده درمخلوط های آسفالتی
- بررسی خصوصیات تجربی رفتارهای ویسکوالاستیک مخلوط آسفالت و قیر اصلاح شده با استفاده Nano-TiO2 / CaCO3
- Numerical Investigation on the Effect of Flow Parameters in CO2 Capturing Using Aqueous MEA Absorbent in HFMC Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.