بررسی زمان کاشت جغندرقند و تاثیر سرمای بهاره در کاهش محصول در آذربایجان غربی
محل انتشار: همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,501
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SCFDC01_062
تاریخ نمایه سازی: 29 دی 1385
چکیده مقاله:
خاک یکی از مهمترین منابع طبیعی و زیر بنای کلیه فعالیتهای کشاورزی است که حیات موجودات زنده بستگی به نحوه بهره برداری از آن دارد. لذا شناخت پتانسیل تولید اراضی و اختصاص دادن آنها به بهترین و در عین حال پایدار ترین سیستم بهره وری از جایگاه و اهمیت ویژه ای برخوردار است.
چغندرقند که دراستان آذربایجان غربی تولید می گردد، دارای سطح وسیع بوده و هفت کارخانه تولید قند، و شکر در این استان در حال فعالیت هستند که سالانه حدود 900000 تن چغندرقند خریداری می نماید با توجه به این موضوع نیازهای این محصول از نظر اقلیمی و خاکی باید مشخص گرد که فائو در سال 1991 این مهم را به انجام رسانده و اکنون میزان تولید در این استان با این روش به صورت علمی قابل پیش بنی است و فاکتورهای بازدارنده محیطی نیز در تولید محصول قابل شناسایی و درحد امکان قابل کنترل می باشد. در این راستا کاشت اول بهار از نظر درجه حرارت به همراه سایر عوامل محدود کننده بررسی شده و با توجه به جداول مرجع فائو درمورد چغندر قند این عوامل سنجیده شده و نتایج در مورد تاریخ کاشت عواقب زودکاشت مورد بررسی قرار می گیرد.
نویسندگان
نادر قائمیان
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی
پرویز عماری
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :