سال انتشار: 1384
محل انتشار: همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی
کد COI مقاله: SCFDC01_052
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,814
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر سرمای زمستانه در زنده ماندن سن Lygus rugulipennis Popp در شرایط آب و هوایی همدان
چکیده مقاله:
سنک Lygus rugulipennis Popp یکی از عوامل مهم ریزش گل در مزارع یونجه بذی است. این آفت بسیار پلی فاژ بوده و دارای 432 میزبان شناخته شده در یکصد خانواده گیاهی می باشد (هلوپین و واریس، 1991) ولی در بین گیاهان میزبان یونجه را ترجیح می دهد و از همه مراحل رویشی و زایشی غنچه، گل، بذور و تازه و حتی خشک آن تغذیه می کند ولی مرحله گل را ترجیح میدهد به همین دلیل به آن سن گلخوار می گویند (خانجانی، 1384) . ریزش گل به حدی است که از مجموعه گل فقط محور گل باقی می ماند (خانجانی و کلافچی ریال 1382) . خسارت آفت در مزارع یونجه تا 80 درصد می رسد. این حشره زمستان را به صورت حشره کامل در داخل بقایای گیاهی، زیر پوستک درختان حاشیه و نزدیک مزرعه سپری می کند. طول دوره سرما بسیار موثر در زنده ماندن سنهای نر و ماده زمستانگذران می باشد. بدین منظور اثر طول دوره سرما در دو شرایط آزماشگاه و مزرعه روی بقای آفت بررسی گردید.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCFDC01_052 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23112/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خانجانی، محمد و میراب بالو، مجید و حیدری، پریسا،1384،بررسی اثر سرمای زمستانه در زنده ماندن سن Lygus rugulipennis Popp در شرایط آب و هوایی همدان،همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی،یزد،https://civilica.com/doc/23112
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، خانجانی، محمد؛ مجید میراب بالو و پریسا حیدری)
برای بار دوم به بعد: (1384، خانجانی؛ میراب بالو و حیدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- خانجانی، م. و کلافچی، م: 1382. شناسایی مقدماتی آفات یونجه ...
- خانجانی، م. 1384. آفات گیاهان زراعی ایران. انتشارات دانشگاه بوعلی ...
- Varis. A. . 1972. The biology of Lygus rugulipennis Popp. ...
- Bech, R. 1969. _ _ Biologie und ?ko wirtschaftlich wichtiger ...
- Holopainen, J. K. , Varis, A. L. 191. Host plants ...
- Kullenberg, B. 1944. Studien iber die biologe der Capsiden. Zool. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی ژنوتیپ های گیاه کینوا کشت شده در گلدان
- غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه برنج شکسته با استفاده از سبوس جو دوسر
- میزان شیوع و آلودگی سالمونلا تایفی موریوم در شیر گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به روش PCR MULTIPLEX سال ۱۴۰۰
- مروری برتاثیرانواع نگهدارنده های طبیعی بر مدت ماندگاری کیک از نظر شمارش بارمیکروبی
- روش های استخراج ترکیبات زیست فعال از ریزجلبکها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.