استفاده از امواج التراسوند و روش سونوالکتروشیمی برای سنتز پوششهای نانوکامپوزیتی پلی پیرول به همراه نانوذرات سیلیکون نیترید و پلی پیرول بر روی فولاد نرم و مقایسه رفتار خوردگی آنها
محل انتشار: اولین همایش مواد پیشرفته در صنایع هوایی و انرژی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,146
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AMAEI01_004
تاریخ نمایه سازی: 22 بهمن 1392
چکیده مقاله:
ته ه ی سونوالکتروشیم ا ییی نانوکامپوز ت یها و استفاده از امواج التراسوند به همراه روشهای الکتروشیم ا ییی به کار برده شده موجب فراهم کردن محیطی همگن برای سنتز پوششهای نانوکامپوزیتی میشود همچنین با اعمال التراسوند از به هم پو یستن نانوذرات در محلول الکتروترسیب جلوگر یی میشود . در یک فرا ن ید سونوالکتروشیم ا ییی دو انرژی تم ز ی الکتریکی و مکانیکی به سیستم واکنش اعمال میشوند تا محیط کوچک با انرژی بالا را برای انجام گروهی از واکنشهای شیم ا ییی فراهم کنند. هدف از این کار پژوهشی، ته ه ی پوششهای نانوکامپوزیتی پلم یرها ی رسانا به همراه نانوذرات سیلیکون نیترید به روش سونوالکتروشیم ا ییی و بررسی رفتار الکتروشیم ا ییی و مقاومت به خوردگی آنها میباشد . روشهای الکتروشیم ا ییی شامل امپدانس الکتروشیم ا ییی و پلار ز یاسو ین تافلی برای بررسی خواص پوششها به کارگرفته شد. نتایج حاصل از مطالعات نشان داد که استفاده از نانوذرات به همراه امواج التراسوند موجب تهیه پوششهای نانوکامپوزیتی بسیار مقاوم پلیپیرول- سیلیکون نیترید بر روی فولاد نرم میشود. مطالعات مربوط به مورفولوژی سطح نشان از وجود مسیر پیچیده در نانوکامپوزیت مزبور در مقابل ورود گونههای خورنده دارد. همچنین مقایسه دادههای حاصل از روشهای امپدانس الکتروشیمیایی، پلاریزاسیون تافلی و پایش پتانسیل مدار باز بهبود قابل توجه خواص مقاومت به خوردگی پوشش نانوکامپوزیتی تهیه شده را تایید میکنند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حبیب اشعثی سرخابی
دانشکده شیمی، دانشگاه تبریز، صندوق پستی ۵۱۶۶۶۱۶۴۷۱
ربابه باقری
دانشکده شیمی، دانشگاه تبریز، صندوق پستی ۵۱۶۶۶۱۶۴۷۱
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :