سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: EECICO01_351
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 547
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کمینه سازی عایق های حرارتی پلی یورتان مورد استفاده در کارخانه های گازوگازمایع
چکیده مقاله:
در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب 18 کارخانه ی گازوگازمایع وجود دارد، که در این واحد ها بر اساس سرد کردن گاز ورودی با استفاده از پروپان سرد، مایعات گازی از گاز دریافتی جدا می گردد. به منظور جلوگیری از اتلاف حرارتی، خطوط لوله، مبدلهای حرارتی و مخازن فرآیندی در این کارخانه ها دارای پوشش عایق پلی یورتان می باشند. در زمان تعمیرات اساسی و انجام پروژه بهسازی کارخانه، عایق های این تجهیزات تعویض شده و حجم قابل توجهی از عایق های فرسوده (میانگین420 مترمکعب در سال) با روش سوزاندن در زباله سوزها و یا دفن در زمین، دفع نهایی میگردد. سوزاندن عایق های پلی یورتان علاوه بر تولید گاز سمی سیانید هیدروژن، دارای ترکیباتی نظیر گازفرئون 11 و 12(مخرب لایه ازن) می باشد. هدف از این پژوهش، کمینه سازی میزان عایق های پلی یورتان مورد استفاده در عایق بندی خطوط لوله و تجهیزات فرآیندی کارخانه های یاد شده در جهت کاهش آلاینده های ناشی از سوزاندن عایق های فرسوده و کاهش استفاده از منابع می باشد. در مطالعه انجام شده ، میزان اتلاف حرارتی و حجم عایق مورد استفاده ناشی از ضخامت مختلف عایق برای هر تجهیز محاسبه و هزینه مربوط به اتلاف حرارتی، عایق بندی و هزینه کل در مقابل ضخامت های مختلف عایق بصورت نمودارترسیم گردید . در نهایت ضخامت بهینه با توجه به کمترین هزینه در نمودار هزینه کل بدست آمد. از نتایج قابل توجه این مطالعه می توان به کاهش میزان عایق مورد استفاده به میزان 15 تا 17 درصد در سال بر اساس محاسبات انجام گرفته ، امیدوار گردید.
کلیدواژه ها:
كمينه سازي، پلي يورتان، لايه ازن، ضخامت بهينه، محيط زيست
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/231047/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلیل زاده، رضا و نجف پور، علی اصغر و رضائی، بهنام،1392،کمینه سازی عایق های حرارتی پلی یورتان مورد استفاده در کارخانه های گازوگازمایع،اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک،تهران،،،https://civilica.com/doc/231047
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، جلیل زاده، رضا؛ علی اصغر نجف پور و بهنام رضائی)
برای بار دوم به بعد: (1392، جلیل زاده؛ نجف پور و رضائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عایق های چند لایه حرارتی (MLI) ماهواره ای
- مدلسازی غشاهای اولترافیلتراسیون برای تصفیه پساب های نفتی
- مقایسه تلفات و نفوذپذیری مغناطیسی هسته های آهنی با فریت نیکل آلومینیوم
- شبیه سازی عایق های حرارتی چندلایه (MLI) بااستفاده از نرم افزار COMSOL Multiphysics
- بررسی اثر تنش حرارتی بر روی مخازن مایع تحت بارهای جانبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.