آیا سرفصل دروس مقطع کارشناسی رشته تربیت بدنی متناسب بانیازهای دبیران تربیت بدنی در راستای استعدادیابی ورزشی است؟

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,664

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_055

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

بدون شک نظام آموزش عالی در هر کشوری یکی از اساسی ترین و برجسته ترین نهادهای جامعه در جهت رشد و توسعه است. مهم ترین رسالت این نهاد تربیت نیروی متخصص مورد نیاز جامعه، ترویج و ابقای دانش،گسترش تحقیق و فراهم ساختن زمینه ی مساعد برای توسعه است) 1(. یکی از برنامه های درسی در برنامه تحصیلی بیش از 90 درصد کشورهای دنیا درس تربیت بدنی است) 2(. اما در راستای استعدادیابی ورزشی مدارسبا دارا بودن میلیون ها دانش آموز، منبع عظیمی از استعدادهای ورزشی بشمار می روند. وجود تخصص در دبیران تربیت بدنی که با دانش آموزان سر و کار دارند، می تواند علی رغم شناسایی و هدایت صحیح این استعدادها، صرفه جویی های اقتصادی فراوانی را در این زمینه به همراه داشته باشد. علیزاده و نصیری ) 1379 ( و جاویدپور ) 1379 ( در گزارش های خود به بی توجهی نسبت به برنامه های موجود در رشته تربیت بدنی و عدم هم خوانی آن با نیازهای جامعه و دانش آموزان تاکید داشته اند) 3و 4(. در این راستا ذوالاکتاف و همکاران ) 1383 ( درتحقیقی، جامع نبودن و به روز نبودن برنامه های درسی رشته تربیت بدنی از ضعف های مهم دروس این رشته یاد کرده اند) 5(. تاراسی و همکاران ) 1390 ( در پژوهشی بیان کردند که از علل عدم توفیق برنامه های درستربیت بدنی در مدارس می توان به عدم تخصص دبیران تربیت بدنی اشاره کرد که منتج از ضعف در برنامه های درسی این رشته تحصیلی است) 6(. با توجه مطالب فوق و اینکه تا به حال پژوهشی با این عنوان و موضوع انجام نگرفته است، محققین در این پژوهش قصد دارند تا میزان تناسب دروس و سرفصل های رشته تربیت بدنی را در راستای استعدادیابی ورزشی مورد ارزیابی قرار دهند.

نویسندگان

رضا فرجی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی

رضا صادقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی

سیدکامل توکلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • سیف، علی اکبر. (1382). انداه گیری، سنجش و ارزشیابی آموزشی. ...
  • آزمون، جواد؛ مظفری، امیر احمد و هادوی، سیده فیده. (1390). ...
  • جاویدپور، سیروس. (1379). بررسی میزان انطباق برنامه های درسی دوره ...
  • والاکتاف، وحید؛ کارگر فرد، مهدی _ کرمی، حمیدرضا. (1383). روزآمد ...
  • تاراسی، ذبیح الله؛ رضایی تبار، سمیه؛ صادقی، رضا و ظفری، ...
  • نمایش کامل مراجع