الویت بندی موانع استعدادیابی ورزشی از دیدگاه معلمان ورزش و مدیران مدارس ابتدایی )مطالعه موردی : استان گلستان

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,222

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_028

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

بدون شک نظام آموزشی هر کشور می تواند سهم بزرگی در توسعه ورزش و شناخت استعداد ها داشته و به رشد ورزش قهرمانی کمک کند اما با توجه به ساختار آموزشی کشور در عمل کارآیی و اثربخشی این سسیستمچشمگیر نیست لذا به نظر می رسد که شناسایی علل این ضعف و الویت بندی آن می تواند کمک شایانی به کاهش این نقص نماید.تحقیقات انجام شده در این موضوع صرفاٌ موردی بوده و علل ها اولویت بندی نشده بهعنوان مثال تابش) 1375 (،بابررسی مسایل آموزشی واجرایی تربیت بدنی از نظر مدیران ومعلمان ورزشی تمام مقاطع تحصیلی دختر وپسر در شهرستان فسا معتقد است که یکی از عوامل اصلی درعدم توسعه ورزش مدارسکمبود امکانات وتاسیسات ورزشی است. ) 1(. غفوری ) 1382 (،بیان می دارد: متغ ییرهای مختلفی چون تجهیزات و اماکن ورزشی، تعداد مربیان متخصص به عنوان عوامل تع یین کننده و مؤثر در مبحث توسعه ورزش قهرمانی و همگانی در زمینه ورزش و تربی تبدنی اهمیت دارد ) 2(. گلدانی مقدم) 1375 (،معتقد است که بین تناسبفضای های ورزشی با تعداد دانش آموزان در مدارس وکانون های ورزشی ارتباط معنی داری وجود دارد.در ادامه همچنین بیان می دارد که فضاهای ورزشی می تواند به عنوان یکی از شاخص های توسعه وتعمیم ورزش در سطوح همگانی وقهرمانی مد نظر قرار گیرد) 3(. لذا با توجه به اهمیت موضوع تحقیق حاضر به بررسیالویت بندی موانع استعداد یابی از دید گاه معلمان ورزش و مدیران مدارس ابتدایی استان گلستان می پردازد

نویسندگان

جواد گزمه

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی

علی مصطفی لو

کارشناسی ارشد آسیب شناسی ورزشی و هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت

حمیدرضا قزلسفلو

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی و هیئت علمی دانشگاه گنبد کاووس

جواد ممشلی

دانشجوی کارشناس ارشد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • تابش، محسن(375 1)بررسی مسایل آموزشی واجرایی تربیت بدنی از نظر ...
  • غفوری، فرزاد وهمکاران(382 1).مطالعه وبررسی نگرش متخصصان تربیت بدنی به ...
  • گلدا نی مقدم، مهدی(375 1)بررسی آموزشی درس تربیت بدنی از ...
  • نمایش کامل مراجع