سال انتشار: 1386
محل انتشار: دومین همایش دانشجویی فناوری نانو
کد COI مقاله: NANOSC02_116
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,375
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تهیه نانوفیبرهای پلی آنیلین با استفاده از نسل جدید از نانوکاتالیزور های فیلیپس
چکیده مقاله:
سیلیکا با ساختار مزوپروس (SBA-15) با استفاده از کوپلیمر سه بلوکه پلورونیک (پلی آلکیلن اکسید) سنتز شد. تصاویر اشعه ایکس از نانو سیلیکای سنتز شده چهار پیک تفرق کاملاً مشخص (100)، (110)، (200) و (210) مربوط به تقارن هگزاگونالی p6mm را نشان دادند. آنالیزهای DTA , TGA از نانوسیلیکای سنتز شده افت وزنی 54 درصد نشان داد. کمپلکس های کرومیوم نیترات نونا – هیدرات [Cr(NO3)3 9H2O] به سطح سیلیکای خالص پیوند داده شدند و سپس با انالیزهای FT – IR , SEM , DSC , TGA , XRD شناسایی شدند. در مواد سنتز شده Cr3+ در کئوردیناسیون اکتداهدرال وجود دارد که بعد از کلسیته کردن به Cr6+ اکسید می شود که با حالات اکسیداسیونی مختلفی مانند دی کرومات ، مونوکرومات، خوشه های Cr2O3 آمورف و یونهای منشور مربعی Cr5+ به سطح آویزان شده است. این مواد در پلیمریزاسیون دوغابی اتیلن در دمای 90 درجه سانتی گراد فعال هستند. فعالیت پلیمریزاسیون وابسته به مقدار کروم بارگذاری شده، دمای پیش کلسینه کردن و خصوصیات نگهدارنده می باشد. آنالیز DSC نشان دادکه نقطه ذوب پلیمرهای تهیه شده با این کاتالیزور های نگهدارنده نسبت به سیستم های کاتالیزوری همگن در همان شرایط بالاتر است که نشان دهنده ساختار زنجیرهای گسترده شده است.
کلیدواژه ها:
پليمريزاسيون اتيلن ، كاتاليزور كروميوم ، نانوسيليكا ، نانوفيبر ، مزوپروس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22874/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، ابراهیم و نکومنش حقیقی، مهدی و رمضانی، علی و محمدنیا، زهرا،1386،تهیه نانوفیبرهای پلی آنیلین با استفاده از نسل جدید از نانوکاتالیزور های فیلیپس،دومین همایش دانشجویی فناوری نانو،کاشان،،،https://civilica.com/doc/22874
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، احمدی، ابراهیم؛ مهدی نکومنش حقیقی و علی رمضانی و زهرا محمدنیا)
برای بار دوم به بعد: (1386، احمدی؛ نکومنش حقیقی و رمضانی و محمدنیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید بیوگاز در مناطق روستایی ایران به عنوان یک منبع انرژی تجدید پذیر
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه محاسباتی خواص ساختاری و ترمودینامیکی نانوکامپوزیت های Ca/Zn:PVC
- نانوکامپوزیت های زیست سازگار -Ca/Zn:PVC بررسی تجربی خواص ساختاری وگرمایی
- بررسی تولید کامپوزیت زیست تخریب پذیر از الیاف خمیرکاغذ حاصل از کاه گندم
- کاربرد کامپوزیت های لیگنوسلولزی نوظهور در توسعه پایدار صنایع ایران
- مروری بر پوشش های کامپوزیتی جاذب امواج الکترومغناطیس زمینه پلیمری و ذرات مغناطیسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.