شناسایی راهبردها و راهکارهای افزایش مشارکت افراد جهت آموزش مردم برای مردم در همه گیری بیماری کرونا د استان خوزستان
فایل این در 129 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
مقدمه: جلب مشارکت افراد جامعه در اپیدمی کرونا برای حل مشکلات بهداشتی تا رسیدن به سطح قابل قبولی از بهداشت برای همه افراد جامعه لازم است. مشارکت اجتماعی به عنوان جزء اساسی سلامت جامعه و برنامه های توسعه ای در آمده است و تمرکز بر مشارکت جامعه برای دستیابی به سلامت عمومی جهانی مهم است؛ بنابراین هدف از این مطالعه شناسایی راهبردها و راهکارهای افزایش مشارکت افراد جهت آموزش مردم برای مردم در همه گیری بیماری کرونا بود.
روش کار: در این مطالعه کیفی با رویکرد تحلیل محتوای هدایت شده، اطلاعات از طریق مصاحبه های انفرادی نیمه ساختار یافته با 20 نفر از متخصصان نظام سلامت و صاحب نظران درگیر در حوزه های مشارکت های مردمی شهرستان اهواز، با روش نمونه گیری هدفمند از نوع حداکثر تنوع، جمع آوری شد. جهت تحلیل داده ها از رویکرد تحلیل محتوا استفاده شد. ابزار تحلیل در این پژوهش، نرم افزار MAXQDA18 بود. برای اطمینان از مقبولیت داده ها از نظرسنجی مشارکت کنندگان استفاده گردید. قابلیت تایید یافته ها با بازنگری ناظران مشخص شد. صحت و استحکام داده ها با استاندارد لینوکلن و گوبا تائید شد.
نتایج: تحلیل داده ها منجر به استخراج تعداد 357 کد اولیه گردید؛ که در شش طبقه اصلی قرار گرفتند که شامل: مفهوم آموزش مردم برای مردم، فواید مشارکت مردم در آموزش، راهبرد های افزایش مشارکت مردم، راهکارهای جلب مشارکت مردم، مشکلات و موانع تضعیف مشارکت مردم و تسهیلگر های افزایش مشارکت مردم بودند.
نتیجه گیری: حاصل این مطالعه دستیابی به راهبرد ها و راهکارهای جلب مشارکت مردم برای آموزش بود، که می تواند مورد استفاده برنامه ریزان و سایر ذی نفعان قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه کیامرزی
کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و راتقا سلامت، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
اکبر بابایی حیدرآبادی
دانشیار گروه ﺁموزش بهداشت و ارتﻘاء سلامت، مرکز تحﻘیﻘات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران.
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :