زبان و گویش و کاربرد آنها در نمایش میراث فرهنگی ناملموس (مطالعه موردی: طراحی بازی رایانه ای برای موزه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برمبنای زبان ها و گویش های رایج در ایران)
فایل این در 115 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
تنوع زبانی گسترده ای که در ایران وجود دارد، از ریشه های قومی متعددی سرچشمه می گیرد. هر کدام از این زبان ها محملی برای میراث فرهنگی ناملموس گویشوران آنها هستند؛ لذا در این پژوهش سعی برآن است تا برای ارتباط بین این زبان ها و گویش ها و پیوند آنها با میراث فرهنگی ناملموس راهی یافته و گوشه ای از کاربرد آنها را در این زمینه نشان دهیم. به همین منظور و با بهره گیری از این تنوع زبانی، به عنوان مطالعه موردی، نرم افزار آموزشی در قالب یک بازی رایانه ای برای «موزه ملی هنر و ادبیات کودکان» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طراحی و پیاده سازی شد. نسخه ی آزمایشی این نرم افزار اجرا شد و نتیجه نشان داد که این شکل از رسانه که از طریق ترکیبی از روش های متن، تصویر و صدا ارتباط برقرار می کند به یادگیری موضوعات خاص زبان، گسترش مفاهیم، تقویت و درک رویدادهای فرهنگی یا به عبارتی میراث فرهنگی ناملوس یاری می رساند.
کلیدواژه ها:
زبان های رایج در ایران ، بازی های رایانه ای ، میراث فرهنگی ناملموس ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
نویسندگان
مینا علی پور دیده روشن
مدیر مسئول انتشارات
کورس سامانیان
دانشیار دانشگاه هنر ایران
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :