بررسی تأثیر منیزیم بر زیست فعالی نانوپودر منیزیم فلوئورآپاتیت تولید شده به روش آسیاکاری مکانیکی
محل انتشار: دومین همایش بین المللی و هفتمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 669
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMES07_380
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
آپاتیت ها از جمله بیوسرامیکهای کلسیم فسفات هستندکه به طور گسترده برای کاشتنیهای ارتوپدی و کاربردهای دندانی مورد استفاده قرار گرفته است. خواص هیدروکسی آپاتیت یا فلوئور آپاتیت نظیر زیست سازگاری، زیست فعالی، انحلال و خواص مکانیکی میتوانند با اصلاح ترکیبات از طریق جایگذاری یونیبهبود یابد. منیزیم یکی از مهمترین کاتیونهای جانشینی برای کلسیم در آپاتیتهای زیستی است. هدف از پژوهش حاضر، بررسی زیست فعالی نانوپودر منیزیمفلوئور آپاتیت تولید شده به روش آسیاکاری مکانیکی است. در این تحقیق، نانوپودرها با درصدهای متفاوت منیزیم با استفاده از روش آسیاکاری مکانیکی ساخته شد. برای منیزیم درصدهای جایگزینی انتخاب شده، به ترتیب 0و0/5و 1 و 2 می باشد. به منظور ارزیابی زیست فعالی، نمونههای سرامیکی منیزیم فلوئور آپاتیت در محلول شبیه سازی شدهی بدنSBF(به مدت 1و3و7و11 روز غوطهور شدند. آزمون پلاسمای زوج القاییICP( و میکروسکوپ الکترونی روبشیSEM به منظور زیست فعالی نانوپودرهای تولید شده، مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد منیزیم باعث افزایش زیست فعالی و انحلال فلوئور آپاتیت تولید شده گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فهیمه انصاری چهارسوقی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد، شناسایی و انتخاب مواد مهندسی، دانشگاه تهران
محمدحسین فتحی
استاد دانشگاه صنعتی اصفهان
مهدی خردمندفرد
کارشناس ارشد مهندسی مواد- شناسایی و انتخاب مواد مهندسی-دانشگاه صنعتی اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :