بررسی اثر تغییرات ضریب سوسوزنی بر نرخ خطای بیت ارتباطات نوری در فضای آزاد بر اساس انتشار باریکه لیزری سرصاف ناهمدوس در اتمسفر متلاطم
محل انتشار: سومین همایش ملی مهندسی اپتیک و لیرز ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,197
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCOLE03_069
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
یکی از مشخصه های اصلی سامانه های مخابرات نوری فضای آزاد(در کاربردهای نظامی و غیر نظامی)، نرخ خطای بیتمی باشد. برای کاهش این خطا میتوان از روش بهینه سازی نسبت سیگنال به نویز، به عنوان پارامتر اصلی در خطایبیت استفاده نمود. از جمله عوامل مؤثر در نسبت سیگنال به نویز، ضریب سوسوزنی(نوسانات شدت) میباشد. بنابراین باتوجه به اهمیت این ضریب در نرخ خطای ارسال داده، در این مقاله پس از محاسبه ضریب سوسوزنی ناشی از انتشارباریکه لیزری سرصاف ناهمدوس در اتمسفر متلاطم، روابط تحلیلی نسبت سیگنال به نویز و در نتیجه نرخ خطای بیتبرای مدل توزیع شدت لگاریتم طبیعی( با استفاده از طیف تلاطم اتمسفری کولموگراف) استخراج گردیده و سپس تأثیرتغییرات سوسوزنی در نرخ خطای بیت ارتباطات نوری فضای آزاد بررسی شده است. بر اساس این روابط و در مقایسه با باریکه گوسی مشاهده می ردد که کاهش ضریب سوسوزنی باعث کاهش نرخ خطای بیت شده و همچنین استفاده ازپرتو سرصاف ناهمدوس سبب کاهش ضریب سوسوزنی و در نتیجه کاهش نرخ خطا خواهد گردید. نتایج به صورتنمودارهای حاصل از شبیه سازی ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
ضریب سوسوزنی ، مخابرات نوری فضای آزاد ، مدل توزیع لگاریتم طبیعی ، نرخ خطای بیت ، نسبت سیگنال به نویز
نویسندگان
رضا طلعتیان آزاد
آزمایشگاه فوتونیک، دانشکده فیزیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران
مسعود یوسفی
آزمایشگاه فوتونیک، دانشکده فیزیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران
فاطمه دباغ کاشانی
آزمایشگاه فوتونیک، دانشکده فیزیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران
بیژن غفاری
آزمایشگاه فوتونیک، دانشکده فیزیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :