سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_181
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,364
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ذخیرهسازی هیدروژن در نانو لولههای کربنی نویدی برای پیلهای سوختی
چکیده مقاله:
با افزایش مصرف انرژی در جهان و کاهش سوختهای فسیلی، بررسی منابع دیگر انرژی به طور روزافزون مهم میشود. از این رو هیدروژن کاندیدای قوی برای منبع جایگزین شونده، غیر سمی و سرشار از انرژی است و پژوهش فراوانی برای مهار انرژی آن انجام شده است. امّا، برای آنکه انرژی هیدروژنی به واقعیت تبدیل شود ابزار مناسبی برای ذخیره سازی آن میبایست شناخته شود. در این میان نانولولههای کربنی (CNT) ساختار منحصر به فرد و ویژگیهای فوقالعادهای دارندف که کاربردهای بالقوه آنها به عنوان ابزار الکترونیکی و محیط ذخیرهسازی هیدروژن نشان میدهد. جستجو برای یافتن یک محیط مقرون به صرفه و مطمئن ذخیرهسازی هیدروژن اولین گام در جهت تحقق بخشیدن به خودروهایی باشد که با سلول سوخت رسان هیدروژنی حرکت میکنند. اتمهای هیدروژن ابتدا روی جداره این لوله از نوع قوسی و زیگزاگی با جذب سطحی کامل (پوشش = 1/0) به صورت سطحی جذب میشوند. در حالیکه ثبات یک نانولوله کربنی بعد از وارد کردن کامل هیدروژن حفظ میشود اتمهای هیدروژن به جای آنکه از طریق خاصیت مویین از میان یا سرهای نانو لوله های کربنی ذخیره شوند از طریق شکستن پیوند میانی C-C عمدتا ممکن است در جداره لوله های کربنی ذخیره شوند. در فرایندهای استخراج هیدروژن، مولکول H2 در مویین نانو لوله های کربنی ابتدا تفکیک میشوند و بعد روی جداره داخلی آن به صورت سطحی جذب میشوند و بیشتر از طریق مکانیسم پرتاب به سمت بیرون از جداره بیرونی نانولوله های کربنی استخراج میشود. از این رو محاسبات فرآیند ذخیرهسازی الکتروشیمیایی هیدروژن و مکانیسم جذب و استخراج هیدروژن در نانولولههای کربنی که برای پیل سوختی و باطریهای هیدروژنی دست دوّم کاربرد دارد را به طرز مناسی شرح میدهد.
کلیدواژه ها:
نانو لولههاي كربني، پيل سوختي، مويين، زيگزاگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22276/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهری، زهره و بختیاریان، مژگان و دادگرنیا، مهری،1385،ذخیرهسازی هیدروژن در نانو لولههای کربنی نویدی برای پیلهای سوختی،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/22276
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، مهری، زهره؛ مژگان بختیاریان و مهری دادگرنیا)
برای بار دوم به بعد: (1385، مهری؛ بختیاریان و دادگرنیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- روش های ذخیره سازی هیدروژن
- مناسب سازی محیط برای خلاقیت کودکان
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تجزیه و تحلیل میکروبی هیدروکربن های نفتی در محیط زیست
- بررسی اصلاح سازی ساختار قیر با استفاده از روغن های ضایعاتی موتور و ذرات پلاستیک
- بررسی اثرات زیست محیطی بازیافت گوگرد اصلاح شده درمخلوط های آسفالتی
- بررسی خصوصیات تجربی رفتارهای ویسکوالاستیک مخلوط آسفالت و قیر اصلاح شده با استفاده Nano-TiO2 / CaCO3
- Numerical Investigation on the Effect of Flow Parameters in CO2 Capturing Using Aqueous MEA Absorbent in HFMC Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.