سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_135
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,345
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و اندازهگیری میزان فلزات سنگین (Hg,Cd,Pb,As) در مصب رودخانههای غرب دریاچه ارومیه
چکیده مقاله:
دریاچه ارومیه در غرب ایران و در 18 کیلومتری شرق شهرستان ارومیه بین دو استان آذربایجان غربی و شرقی واقع شده است. وسعت دریاچه ارومیه حدودا 484000 کیلومتر مربع و عمق متوسط آن نزدیک به 6 متر برآورد شده است. دریاچه ارومیه یک اکوسیستم تقریبا بسته است و آب باران و رودخانهها در فعالیت بیولوژیک آن نقش بسیار مؤثر دارند. پارک ملی دریاچه ارومیه یکی از نادر پارکهای ملی در جهان است که محیط آبی در آن از شوری بسیار بالایی برخوردار بوده و اکوسیستم طبیعی آن متأثر از شوری دریاچه بوده و در نوع خود منحصر به فرد میباشد و تنها موجود زنده آن، آرتیما میباشد. پارک ملی دریاچه ارومیه به علت داشتن شرایط خاص طبیعی و وجود اکوسیستمهای متفاوت و به خصوص با شرایط زیستی بسیار مناسب برای گونههای بسیاری از پرندگان و وحوش، یکی از پارکهای ملی با ارزش کشور است که با تمام اجزایش در سال 1346 به عنوان منطقه حفاظت شده اعلام و بعدا در سال 1354 به پارک ملی تبدیل شده است و در حال حاضر تحت حفاظت و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی قرار دارد. هرچند در شرایط فعلی استان آذربایجان غربی جزو استانهای آلوده کننده کشور محسوب نمیشود و گسترش صنایع به نحوی نیست که باعث آلودگیهای شدید برای مناطق آبی استان باشد، امّا به هر حال میزان آلودگیها رو به افزاش است و چنانچه در چارچوب مقررات زیست محیطی تحت کنترل در نیاید، منابع آب استان را در آینده با بحران اکولوژیک مواجه خواهد ساخت. رودخانه های ورودی به دریاچه ارومیه در حال حاضر بر اثر ورود پسابهای کشاورزی، خانگی و همچنین پسابهای روستایی همجوار رودخانهها، دارای بار آلی به ویژه در پایین دست رودخانهها میباشد. این تحقیق به منظور شناخت میزان آلودگی، عوامل آلاینده به وسیله فلزات سنگین و توانایی خود پالایی رودخانهها و در نهایت ارایه راهحلهای مناسب جهت مقابله با آلودگی است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_135 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22230/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:، ،1385،بررسی و اندازهگیری میزان فلزات سنگین (Hg,Cd,Pb,As) در مصب رودخانههای غرب دریاچه ارومیه،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22230
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، ، ؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، ؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مشکلات و مزایای کلاسهای چند پایه
- غنیشدگی و توزیع فلزات سنگین در خاکهای منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی (عسلویه)
- پتروگرافی و شناسایی انواع دولومیت های سازند شهبازان در چاه شماره 1 میدان نفتی بالارود (شمال فروافتادگی دزفول)
- ریزرخساره ها و محیط های رسوبی سازند قم در شرق سیلوانا (جنوب ارومیه)
- چینه نگاری سکانسی سنگهای پرمین بالائی در منطقه عجب شیر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.