سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_111
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,425
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربردهای زیستمحیطی بیوسورفکتانت رامنولیپید
چکیده مقاله:
خاکها و آبهای آلوده یکی از معضلات محیط زیست به شمار میآیند. آلایندهها را میتوان به دو دسته عمده آلی و غیر آلی تقسیم نمود. آلایندههای آلی شامل آلایندههای نفتی، آفتکشها و مواد شوینده میباشند. از مهمترین آلایندههای غیرآلی میتوان به فلزات سنگین اشاره نمود. برای پاکسازی خاک میتوان آن را حفر و استخراج نموده و راکتورهایی مورد شستشو قرار داد و یا اینکه در همان محل بدون حفر نمودن خاک با جریان ناگهانی آب مورد شستشو قرار داد. با توجه به اینکه اکثر آلایندهها حلالیت ناچیزی دارند فاکتور حلالیت بسیار کلیدی میباشد. آلایندههای آلی را میتوان با افزودن میکروارگانیسم، گیرنده الکترون و یا حتی مواد غذایی به وسیله فرآیند زیست تخریبی حذف نمود. فلزات سنگین عمدتا همراه با آلایندههای آلی میباشند که همین امر باعث پیچیده شدن فرآیند پاکسازی آلایندههای آلی میگردد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_111 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22206/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهامی، حسین و جوان، سرور،1385،کاربردهای زیستمحیطی بیوسورفکتانت رامنولیپید،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22206
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، شهامی، حسین؛ سرور جوان)
برای بار دوم به بعد: (1385، شهامی؛ جوان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نانو آفت کشهای گیاهی
- کاربرد نانو کیتوزان در کشاورزی و محیط زیست
- افت کشهای بیولوژیکی ومحیط زیست
- بررسی بیو راکتور های غشایی MBR و کاربرد های آن ها در تصفیه فاضلاب ها
- مروری برروشهای فرمولاسیون میکروکپسول آفت کشهای میکروبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.