سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: ICNPGP01_048
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,636
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی ذخیره انرژی در باتری های لیتیمی با استفاده CNT
چکیده مقاله:
بحران انرژی یکی از موضوعاتی است که به شدت مورد توجه جوامع امروزی می باشد . سوختهای فسیلی که تامین کنندهی بخش عمده ای از انرژی مورد نیاز بشر بوده اند منابعی رو به زوال هستند و از طرفی مشکل آلودگی هوا و به تبع آن بروز انواع بیماری های ریوی و تنفسی گریبان گیر اکثر جوامع صنعتی است . با توجه ب ه تلاش همه جانبه برای تولید منابع انرژی جایگزین، سازگار با محیط زیست و تجدید شونده و تلاش شرکت های حمل و نقل انرژی جهت دستیابی به فنون ذخیره سازی انرژی ، موضوع تداوم ذخیره ی انرژی توجه جهانی را به خود جلب نموده است . در این میان نانو لولههای کربنی (CNT) به دلیل مورفولوژی و ساختارهای با منافذ بسیار زیاد و در اندازههای بر حسب نانومتر، وسیله ای برای ذخیره سازی محسوب می شوند، بطوریکه با استفاده کامل از ویژگیهای منحصر به فرد ساختار آنها می توان از کاربردهای بسیار وسیع آنها به عنوان وسایل جایگزین ذخیره ی انرژی استفاده نمود . علاوه بر این پیشرفت های پژوهشی بوجود آمده در استفاده از نانو لوله های کربنی به عنوان مواد الکترودی در باتری حاوی یون لیتیم که یک منبع تولید انرژی با آلایندگی کم و حتی در بعضی شرایط منبعی ناآلاینده میباشد را بررسی می کنیم . ما در این مقاله برآ نیم که با استفاده از مدل سازیهای نظری و آزمایشگاهی و روشهای DFT, MP2, HF آزاد شدن لیتیم در نانولولههای کربنی و اینکه یونهای لیتیم چگونه به داخل نانولوله تک جداره و یا به داخل دستههای نانولوله تک جداره نفوذ میکنند را شرح دهیم .
کلیدواژه ها:
باتري - نانو لوله كربني - انرژي - ليتيم - مدلسازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22068/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهری، زهره و جان فدا، ترانه سادات،1385،مدل سازی ذخیره انرژی در باتری های لیتیمی با استفاده CNT،نخستین کنگره بین المللی نانوفنآوری و کاربردهای آن در صنایع نفت، گاز و پتروشمی،تهران،،،https://civilica.com/doc/22068
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، مهری، زهره؛ ترانه سادات جان فدا)
برای بار دوم به بعد: (1385، مهری؛ جان فدا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون
- مدلسازی الکتریکی باتری لیتیومی با ساختار LiFePo4 و شبیه سازی مدل با استفاده از Matlab
- بررسی استفاده از لایه های گرافن برای تقویت آند باتری های لیتیم یون
- بررسی تأثیر درصد مادة جامد بر رفتار پایداری سوسپانسیونهای کلوییدی آبی گرافیت
- افزایش ظرفیت و کاهش وزن باتری لیتیومی با نانو ساختارها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- محاسبه تاب آوری شبکه گازرسانی کشور بر اساس شبیه سازی
- شبیه ساسی فزآیند بهینه جهت حذف نمک های مقاوم حزارتی و مونو اتیلن گلایکول از آمین های متداول در پالایشگاه های گازی پارس جنوبی
- بررسی برج تقطیر واحد آیزوماکس و مطالعات امکان سنجی و ارزیابی فنی به منظور مقایسه شرایط برج و مقیاس محصولات با ارزش افزوده در دو حالت پکینگ و سینی برای جریان های برگشتی
- ارزیابی کاتالیست های واحد پلاتفرمر به صورت عملیاتی با هدف افزایش بهره وری واحد به کمک مهندسی فرآیند
- بررسی اثر شوری بر پایداری آسفالتین
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.