تاثیرمشارکت مدرسه در بازاریابی ورزشی با هدف افزایش جذب خانواده ها به ورزش منطقه و فروش صنایع دستی دانش آموزان مدرسه فاطمه الزهرا،عصمت و وحدت شهر عنبران
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 48
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
STUDENTSPORT02_077
تاریخ نمایه سازی: 26 اسفند 1403
چکیده مقاله:
فعالیت های ورزشی در مدارس علاوه بر اینکه می تواند فعالیت های جسمی و ذهنی باشد، بلکه شامل فعالیت های اوقات فراغت و درآمدزایی نیز می باشند . شرکت دادن دانش آموزان در گسترش فعالیت های ورزشی با محوریت فرهنگی و اجتماعی عاوه بر رونق گرفتن محیط ورزش، افرایش مراجعه کنندگان به فعالیت های ورزشی، افزایش روحیه کار تیمی و خود باوری ،می تواند زمینه ساز شکوفایی دانش آموزان در ایجاد کسب و کارهای منطقه ای و بخصوص فعالیت های فرهنگی_ورزشی شود . بازاریابی تفریحی ورزشی، عنصری از تبیلغات ورزش است که دربرگیرنده مجموعه گسترده ای از بخش ها و رویدادها در صنعت ورزش است.در این پژوهش تاثیرمشارکت مدرسه در بازاریابی ورزشی با هدف افزایش جذب خانواده ها به ورزش منطقه و فروش صنایع دستی دانش آموزان مدرسه فاطمه الزهرا،عصمت و وحدت شهر عنبران مورد بررسی قرار گرفت. در این روش با ارائه ی راهکارجدید، جمعیت مشارکت کننده در فعالیت های ورزشی منطقه را نه تنها با کمترین میزان استفاده از منابع مالی افراد بلکه با تکیه بر مهارت های فردی خود افراد افزایش داده و عاوه بر ایجاد نشاط و پویایی ،نقشی در ارتقاء کیفیت زندگی حرکتی افراد داشته باشیم .جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه دانش آموزان متوسطه۱ و۲ مدرسه الزهرا،عصمت و وحدت تشکیل دادند که ۳۰۰نفر را شامل می شود، و در بازه ی زمانی ۸هفته این طرح اجرا شد و درصد افزایش مراجعه کنندگان به ورزش منطقه که یک سالن ورزشی می باشد مورد مطالعه قرار گرفت، این مطالعه از نوع تجربی و میدانی است . جمع آوری اطلاعات از طریق مصاحبه و مراجعه به دفتر ثبت نامی انجام گرفت. نتیجه ی پژوهش نشان داد با اجرایی کردن طرح حاظر که به طرح ( با مهارت باشیم) نام گرفت، میزان مراجعه کنندگان به سالن ورزشی منطقه در ۸ هفته افزایش ۲۰ درصدی را نشان داد .