سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC06_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,566
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اصول طراحی منحنی پخت مقرههای پرسلانی
چکیده مقاله:
مقره های پرسلانی از جمله تجهیزاتی هستند که گستردگی کاربرد آن ها در خطوط انتقال و توزیع انرژی الکتریکی نشان دهنده اهمیت آنها می باشد . بمنظور اطمینان از عملکرد صحیح مقره های پرسلانی لازم است آنها از خواص عایقی و استحکام مکانیکی خوبی برخوردار باشند تا بدین ترتیب پایداری شبکه نیز تضمین گردد . در روند تولید مقره ها با توج ه به تک مرحله ای بودن پخت آنها، مرحله پخت از اهمیت بسزایی برخوردار بوده که لازم است به دقت مورد توجه قرار گیرد . در این راستا با توجه به اف زایش هزینه های سوخت، طراحی منحنی پخت مناسب و هرگونه تغییری در برنامه پخت بخصوص از نظر زمانی می تواند بسیار مؤثر واقع ش ود . بمنظور طراحی منحنی پخت می توان از آنالیزهای DTA ، TE از بدنه پخته شده و ITE از بدنه خام کمک گرفت . بر این اساس پس از بدست آوردن شکل اولیه منحنی پخت می توان با توجه به واکنش های شیمیایی و فیزیکی اتفاق افتاده، سرعت پخت را در هر مرحله تعیین نمود . در این مق اله ضمن طراحی منحنی پخت مقره های پرسلانی، نتایج حاصل از اعمال آن در کارخانه مقره سازی ایران نیز ارایه شده است .
کلیدواژه ها:
مقره پرسلاني ، منحني پخت ، آناليز گراديان حرارتي ، ديلاتومتر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21901/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هور، مهرنوش و عامری مهاباد، ندا و میرفخرائی، بهزاد و بابائی نژاد، بیژن،1386،اصول طراحی منحنی پخت مقرههای پرسلانی،ششمین کنگره سرامیک ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/21901
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، هور، مهرنوش؛ ندا عامری مهاباد و بهزاد میرفخرائی و بیژن بابائی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1386، هور؛ عامری مهاباد و میرفخرائی و بابائی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مقاومت اجزا بتنی در برابر حریق
- بررسی رفتار تیر همبند تقسیم شده در دیوار برشی همبسته
- بکارگیری روشهای نوین هوشمندANN ، ANFIS GEP برای پیش بینی مدول الاستیسیته استاتیکی سنگ آهک
- اثر آتش بر مشخصات بتن
- ملاحظات پدافند غیر عامل در تأسیسات زیربنایی شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی اثر افزودنی VCبر ریزساختار و خواص مکانیکی نانوکامپوزیت HfC-Graphite حاصل از زینتر بدون فشار
- بررسی روند تغییرات ساختاری با دما در پودر مزوپور اکسید تیتانیوم
- افزایش استحکام مکانیکی اسفنج های سلول باز آلومینایی با استفاده از مقدار بهینه پراکنده ساز تایرون
- ساخت لایه اکسید آلومینیم Al2O3 توسط سیستم کندوپاش مغناطیسی دو تارگته
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.