شبیه سازی الحاق مایل جفت حباب با استفاده از روش لول ست
محل انتشار: مهندسی مکانیک مدرس، دوره: 18، شماره: 2
سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 79
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_MME-18-2_036
تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1403
چکیده مقاله:
در پژوهش حاضر برهمکنش و الحاق مایل جفت حباب تحت نیروی شناوری، بصورت عددی شبیه سازی شده است. معادلات حاکم بر مسئله شامل معادلات پیوستگی و مومنتوم می باشند که برای حل این معادلات، از روش حجم محدود و الگوریتم سیمپل استفاده شده است. برای مدلسازی مرز مشترک دوفاز نیز از روش تسخیر مرز لول ست استفاده شده است. مهم ترین ضعف روش لول ست عدم بقای جرم فاز گسسته به ویژه در مسائل با تغییرات شدید مرز مشترک می باشد که برای کنترل این خطای جرمی، از معادلات بازسازی لول ست به همراه یک حلقه کنترل هندسی بقای جرم که برای اولین بار برای روش لول ست در این پژوهش ارایه شده، استفاده گردیده است. با استفاده از حلقه کنترل هندسی جرم معرفی شده، مشکل خطای عددی کسر جرم روش لول ست برای مطالعه الحاق حباب ها که در آن تغییر شکل ها شدید می باشد، برطرف شده است. مقایسه نتایج حاصل از شبیه سازی عددی پژوهش حاضر با نتایج تجربی مشابه، همخوانی خوب بین آن ها را نشان می دهد. همچنین بررسی خطای کسر جرمی روش عددی ارایه شده برای شبیه سازی عددی الحاق مایل حباب ها نشان می دهد که حداکثر مقدار این خطا، کمتر از ۴% است. بنابراین روش لول ست به همراه حلقه کنترل جرم ارائه شده، به خوبی برای مدلسازی عددی برهمکنش و الحاق مایل حباب ها می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
Oblique coalescence ، interaction of bubbles ، Level Set method ، geometrical mass control ، الحاق مایل ، برهم کنش حباب ها ، روش لول ست ، کنترل هندسی جرم
نویسندگان
امین حدیدی
Department of Mechanical Engineering, Ahar Branch, Islamic Azad University, Ahar, Iran
مجید اسحق نیموری
Amol University of Special Modern Technologies
محمدرضا انصاری
-tarbiat modares university
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :