سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نقش پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها در غذای کودکان و تاثیر آنها بر پیشگیری و درمان بیماری های عفونی

سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 98

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI30_179

تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1403

چکیده مقاله بررسی نقش پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها در غذای کودکان و تاثیر آنها بر پیشگیری و درمان بیماری های عفونی

در دهه های اخیر، پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها، و پست بیوتیک ها به عنوان عناصر کلیدی در بهبود سلامت کودکان شناخته شده اند. این ترکیبات از طریق تقویت میکروبیوم روده و بهبود عملکرد سیستم ایمنی ، نقشی حیاتی در پیشگیری و درمان بیماری های عفونی دارند. پروبیوتیک ها، به عنوان میکروارگانیسم های زنده، به تعادل میکروبیوتای روده کمک کرده و با افزایش تولید سلولهای ایمنی ، خطر ابتلا به عفونت های دستگاه گوارش و تنفسی را کاهش می دهند. پری بیوتیک ها، که به عنوان فیبرهای غذایی غیرقابل هضم عمل می کنند، رشد باکتری های مفید روده را تحریک کرده و با تولید اسیدهای چرب کوتاهزنجیره، محیطی مناسب برای سلامت روده و سیستم ایمنی فراهم می آورند. پست بیوتیک ها، به عنوان محصولات متابولیکی پروبیوتیک ها، با خواص ضدالتهابی و آنتی باکتریال خود، به بهبود شرایط التهابی و کاهش نفوذپذیری روده کمک می کنند.این مقاله به بررسی جامع تاثیرات این ترکیبات بر پیشگیری و درمان بیماری های عفونی در کودکان می پردازد و بر اساس شواهد علمی ، نشان می دهد که ترکیب مصرف پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها می تواند به بهبود کلی سلامت کودکان منجر شود. در عین حال، به چالش هایی نظیر نیاز به تحقیقات بیشتر برای تعیین دوز مناسب ، استانداردسازی محصولات، و تعاملات دارویی پرداخته می شود. با توجه به پیشرفت های علمی و توسعه محصولات غذایی حاوی این ترکیبات، فرصت های نوینی برای ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی کودکان فراهم شده است . این یافته ها بر اهمیت به کارگیری راهبردهای تغذیه ای مبتنی بر پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در رژیم غذایی کودکان تاکید دارند و مسیرهایی برای تحقیقات آینده پیشنهاد می دهند.

کلیدواژه های بررسی نقش پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها در غذای کودکان و تاثیر آنها بر پیشگیری و درمان بیماری های عفونی:

نویسندگان مقاله بررسی نقش پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها در غذای کودکان و تاثیر آنها بر پیشگیری و درمان بیماری های عفونی

مجتبی کمالی اقدم

فوق تخصص ،گروه عفونی اطفال،دانشگاه علوم پزشکی زنجان، زنجان

صابر امیری

استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه

سیدعلیرضا بنی هاشمی

دانشجوی دکتری تخصصی ، علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه

محمدباقر کمالی اقدم

دانشجوی دکتری تخصصی ، علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه

مقاله فارسی "بررسی نقش پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها در غذای کودکان و تاثیر آنها بر پیشگیری و درمان بیماری های عفونی" توسط مجتبی کمالی اقدم، فوق تخصص ،گروه عفونی اطفال،دانشگاه علوم پزشکی زنجان، زنجان؛ صابر امیری، استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه؛ سیدعلیرضا بنی هاشمی، دانشجوی دکتری تخصصی ، علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه؛ محمدباقر کمالی اقدم، دانشجوی دکتری تخصصی ، علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لاکتوباسیلوس،اینولین ، سیستم ایمنی بدن، پپتیدهای زیست فعال، میکروبیوم روده هستند. این مقاله در تاریخ 10 اسفند 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 98 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه های اخیر، پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها، و پست بیوتیک ها به عنوان عناصر کلیدی در بهبود سلامت کودکان شناخته شده اند. این ترکیبات از طریق تقویت میکروبیوم روده و بهبود عملکرد سیستم ایمنی ، نقشی حیاتی در پیشگیری و درمان بیماری های عفونی دارند. پروبیوتیک ها، به عنوان میکروارگانیسم های زنده، به تعادل میکروبیوتای روده کمک کرده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نقش پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها در غذای کودکان و تاثیر آنها بر پیشگیری و درمان بیماری های عفونی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.