سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: ICTM02_043
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,991
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله الکترونیکی کردن زنجیره تامین در راستای خرده فروشی الکترونیکی (اهداف - مزایا و استراتژیها)
چکیده مقاله:
زنجیره تامین سنتی اغلب شامل بیش از یک شرکت در سری روابط مشتری – تامین کننده است و معمولا به عنوان یک مجموعه از لینکها و فرایندهای مشترک شامل همه فعالیتها از تهیه مواد خام تا تحویل کالای نهایی به مشتری نهایی است. موادخام از طریق سیستم تامین وارد کارخانه شده و تبدیل به محصول نهایی می شود محصول نهایی از طریق سیستم توزیع به دست مشتریان نهایی می رسد. درحالت کلی چندین شرکت دراین فرایند به هم لینک می شوند و هر ارزش افزوده ای که برای محصول ایجاد می شود در سراسر حلقه منتقل میشود. تجارت الکترونیک و اینترنت به طور اساسی ذات زنجیره تامین ها را تغییر داده است نتیجه باعث پیدایش یک زنجیره تامین B2B جدید میشود که به جای اینکه محصول محور باشد مشتری محور است. در این مقاله در مورد اهداف و فوائد فناوری اطلاعات در زنجیره تامین و اجناس مناسب برای عرضه الکترونیکی از طریق این سیستم بحث خواهد شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICTM02_043 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21838/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری، طاهره و علی احمدی، علیرضا،1385،الکترونیکی کردن زنجیره تامین در راستای خرده فروشی الکترونیکی (اهداف - مزایا و استراتژیها)،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات،تهران،https://civilica.com/doc/21838
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، حیدری، طاهره؛ علیرضا علی احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1385، حیدری؛ علی احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تأثیر فناوری اطلاعات IT بر مولفههای کارآفرینی در دانشجویان رشته مدیریت بازرگانی
- بررسی و اهمیت نقش تجارت الکترونیک بر کارآفرینی
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- مقایسه سلامت روان دانش آموزان مدارس با نظام ارزشیابی توصیفی با دانش آموزان نظام نمره دهی
- مدیریت زنجیره تأمین الکترونیکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.