سال انتشار: 1386
محل انتشار: سومین همایش رویت هلال و تقویم
کد COI مقاله: HELAL03_017
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,349
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی ضابطه های ترکیبی جدید در رویت های هلال ماه: مزایا و مشکلات پیش رو
چکیده مقاله:
در نجوم دوره اسلامی و در سده گذشته در غرب، پژوهش های زیادی در جهت طراحی ضوابط گوناگون برای پیش بینی رویت پذیری هلال ماه صورت گرفته است. بسیاری از این ضوابط بر اساس مشخصه های محدودی رویت هلال ماه را پیش بینی می کنند، در نتیجه در مواردی اختلافاتی میان آنها و رصدها رخ میدهد. ازاین گذشته معدود ضوابطی به رویت هلال، یا تلسکوپ می پردازند. برای رفع این مسائل ، نگارنده کوشش کرد که بر اساس گزارشهای رصدی موجود، ضابطه ای را برای رویت هلال ماه با دوربین دو چمی پر توان (150 ضربدر 40) با تلسکوپ (در حدود 8 تا 14 اینچ) عرضه کند. برای این منظور، ده ها گزارش رصد هلال های شامگاهی و صبحگاهی بررسی شدندو از میان آنها حدود 30 درصد معتبر انجام شده با دوربینهای دو چشمی متوسط و پر توان و تلسکوپهای متوسط با مشخصه های بحرانی و نزدیک به حدود رویت ، انتخاب شده اند. البته برخی از این هلال ها طبق ضوابط موجود رویت ناپذیر فرض می شوند اما چون گزارشهای رصدی تایید شده ای دارند، می توان از آنها در طراحی ضابطه جدید بهره برد. در طراحی ضابطه جدید از چهارمشخصه مهم خورشید و ماه به صورت ترکیبی استفاده شده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HELAL03_017 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21770/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گیاهی یزدی، حمیدرضا،1386،طراحی ضابطه های ترکیبی جدید در رویت های هلال ماه: مزایا و مشکلات پیش رو،سومین همایش رویت هلال و تقویم،تهران،https://civilica.com/doc/21770
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، گیاهی یزدی، حمیدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1386، گیاهی یزدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Time Variability of Viscosity Parameters in Differentially Rotating Accretion Disks in Presence of Magnetic Fields
- برآوردی از پارامتر دگرگونش و طول کمینه در فضای d بعدی
- محبوس شدگی و ساختار بدیهی خلاء QCD درتئوری پیمانه ای (2) G
- توسعه یک الگوریتم جدید برای پیشبینی فعالیتهای خورشیدی در دادهکاوی هوای فضا
- تحلیل دینامیکی انبساط پوسته سحابی خرچنگ پس از انفجار
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.