بررسی اثرات اجرای کمربند خرپایی در ساختمان های بلند و مقایسه سیستم های باد بندی آنها
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,749
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCCE07_0425
تاریخ نمایه سازی: 16 مهر 1392
چکیده مقاله:
با کمبود زمین در شهرهای بزرگ افزایش تعداد طبقات ساختمانها رو به فزونی قرار گرفت با افزایش ارتفاع ساختمان ساکنین طبقات بالاتر دربادهای شدید و زلزله از تکانهای جانبی ساختمان شکایت داشتند. محققین سیستم های متفاوتی جهت کاهش تغییر مکان جانبی و دریفت جانبیطبقات را پیشنهاد دادند استفاده از مهار بازوئی و کمربند خرپایی یکی از آنها بود با توجه به اینکه در ایران ساختمانهای بلند اجرا شده در حدود 15طبقه ارتفاع دارند این مقاله به بررسی اثر اجرای مهار بازوئی وکمربند خرپایی در این گونه ساختمانها با تحلیل های استاتیکی و دینامیکی می پردازد. که در مجموع نتیجه میگیریم اگرمیزان کاهش برش پایه مدنظر باشد محل بهینه مهاربازویی درتراز بام میباشد و اگرمیزان کاهش تغییر مکان و دریفت جانبی مدنظر باشد محل بهینه مهار بازویی از یک دوم تا سه چهارم ارتفاع سازه میباشد. همچنین اجرای مهار بازویی به تنهایی کافیست ،واستفاده ازمهاربازویی به همراه کمربند خرپایی دراین ساختمان ازلحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نمی باشد.
کلیدواژه ها:
مهار بازوئی ، کمربند خرپایی ، تغییر مکان جانبی ، دریفت جانبی ، تحلیل تاریخچه زمانیمهار بازوئی ، کمربند خرپایی ، تغییر مکان جانبی ، دریفت جانبی ، تحلیل تاریخچه زمانی
نویسندگان
مهدی اژدری مقدم
دانشگاه سیستان و بلوچستان
امید اکاتی
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :