سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_137
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,581
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در توسعه صنعت و معدن ایران
چکیده مقاله:
در این مقاله مفاهیم مرکز رشد (Incubator) و پارک علم و فناوری (science park) ارائه خواهد شد. در تبیین مفاهیم، از تجربه سایر کشورها و همچنین مستندات موسسه بین المللی پارکهای علم و فناوری جهان یعنی IASP(Intenational Association of Science Parks ) استفاده خواهد شد.
در این بخش ازمقاله، نگرشی به نظام سنتی بازار کار ایران و ارتباط آن با مرکز رشد و همسان سازی آن خواهیم داشت.
آمار و ارقام که نشان از تمرکز و توجه کشورهای توسعه یافته و د رحال توسعه به ایجاد مراکز رشد و پارک های علم و فناوری برای توسعه کشورها داشته اند، ارائه خواهد شد.
آیین نامه و ضوابط و اساسنامه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری که به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسیده است، به طور مجمل ارائه خواهد شد.
آمار وارقام از مراکز رشد و پارک های علم و فناوری که از سال 1381 در ایران مجوز اخذ کرده اند، ارائه خواهد شد.
نحوه حمایتهای مالی و قانونی از شرکت های مستقر در مراکز رشد و خارج شد ه از مراکز رشد تشریح خواهد شد.
اعتبار اختصاص یافته و منابع مختلف موجود برای راه اندازی مراکز رشد و پارک های علم و فناوری ارائه می شود.
ضرورت های ایجاد نهادهای جدید (مراکز رشد و پارک های علم و فناوری) توسط شرکتهای معظم همچون خودروسازان، مگاموتور و ... برای توسعه صنعت خود از طریق ایجاد شرکتهای متوسط و کوچک SMES (Small and Medium Size Enterprises) بررسی خواهد شد.
امید است با تشریح علمی و واقعی این مفاهیم ، شاهد رشد و شکوفایی این مراکز در توسعه صنعت و معدن ایران در سالهای اینده باشیم.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_137 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21545/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلجوقی، ورسخ،1382،نقش مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در توسعه صنعت و معدن ایران،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21545
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، سلجوقی، ورسخ؛ )
برای بار دوم به بعد: (1382، سلجوقی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.