سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_114
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,112
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اینترنت عامل تسریع و گسترش فعالیتهای R&D
چکیده مقاله:
قرن بیست و یکم ، قرنی است که علم و تکنولوژی در آن لحظه ای تغییر می کند. قرن حاضر عصر انفجار اطلاعات می باشد و این اطلاعات است که پیشرفت و تحول را ممکن می سازد . اطلاع از تجربه های صورت گرفته، اطلاع از نتایج آزمایشات مشابه، همه و همه برای به انجام رسانیدن یک پژوهش علمی مهم و لازم می باشد. تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات فارغ از تمامی پیچیدگی های فنی و تکنیکی آن، این امکان را برای تمامی محققان و پژوهشگران عالم فراهم آورده است که به راحتی تنها با فشار دادن چندین کلید و تایپ واژگان کلیدی مد نظر خود به انبوهی از اطلاعات مورد نظر بر اساس اهمیت دسترسی پیدا کنند. عضویت در بانکهای ویژه و گروه های خبری این امکان را برای پژوهشگران فراهم آورده است که بدون صرف وقت و هزینه برای جستجوی مطالب به یک سری مطالب دسته بندی شده مورد توافق دسترسی پیدا کنند. اینترنت و محیط مالتی مدیای آن این امکان را برای پژوهشگرانی که به طور مستقل در چند گوشه جهان فعالیت می کنند فراهم آورده است که به توسط کنفرانسهای ویدیوئی و امکانات مباحثه ویژه آن در قالب تیمی واحد بر روی پژوهشی خاص به فعالیت بپردازند. به طور کلی می توان گفت که رشد شتابان نوع پژوهش و تالیف مقالات علمی در دول غربی و دول اروپایی مرهون استفاده از این امکان مدرن روز می باشد. و بر ما لازم است که با توجه به زیر ساختهای ویژه خودمان دست به تحولی عظیم درنظام پژوهش کشور زده و آن را از رکورد خطرناک حاضر رهایی دهیم .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_114 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21524/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجایی، علیرضا و مستبصری، ،1382،اینترنت عامل تسریع و گسترش فعالیتهای R&D،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21524
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، نجایی، علیرضا؛ مستبصری)
برای بار دوم به بعد: (1382، نجایی؛ مستبصری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- آسیب شناسی توسعه شبکه تحقیقاتی در ایران و ارائه راهکارهای پیش گیری و یا مقابله با آسیب ها(1384)
- بررسی تاثیرات و الزامات ایجاد شبکه تحقیقاتی مبتنی بر فناوری اطلاعات در ایران(1384)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی فرآیند شکل دهی کلینچ در ورق های فلزی و آلومینیومی به روش المان محدود
- Algorithmic designing of the Intake valve and Exhaust valve based on empirical formula by Catia software on Thunder ۰۹ vehicle
- شناسایی مهمترین مولفه های هوشمندسازی در مراکز اقامتی گردشگری (راهنمای جامع جهت افزایش رضایت و جذب گردشگران)
- بررسی الگوریتم های فراابتکاری و نقش آفرینی موثر آنها در سرویس ترکیبی سازمانی
- الگوریتم زمانبندی کارهای چند منظوره برای بهینه سازی خروجی به هنگام محاسبات ابری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.