سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_078
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,588
فایل این مقاله در 28 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 28 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جایگاه تحقیقات الکترونیکی در بازاریابی
چکیده مقاله:
تحقیقات بازاریابی یکی از مراحل مهم در فرایند بازاریابی است. نقش حیاتی و مهمی که تحقیق در بازار در فرایند تصمیم گیری دارد، تهیه اطلاعات مناسب به منظور تجزیه و تحلیل درست است. در تحقیقات بازاریابی ارتباط بین مصرف کنندگان، خریداران، عامه مردم و مدیران بازاریابی از طریق تبادل اطلاعات فراهم می شود و از تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست آمده به منظور شناخت فرصت ها و تهدیدهای بازار، ایجاد و یا اصلاح فعالیت های بازاریابی ، درک بهتر رفتار مشتریان و پی بردن به عادات خرید آنها در بازار استفاده می شود.
با توجه به رشد و توسعه تکنولوژیهای دیجیتالی نظیر شبیه سازهای واقعیت مجازی، تجارت الکترونیکی و امکانات ارتباطی جدید در اینترنت امروزه تکنیکهای جدیدی برای جمع آوری نظرات افراد مورد استفاده قرار می گیرند. مجموعه این تکنیک ها و روش ها، E-Marketing Researches نام دارد. با گسترش استفاده از این تکنولوژی ها در تحقیقات بازاریابی، امروزه شاهد آن هستیم که کار تجزیه و تحلیل داده ها به تحلیل گران ارشدی که با این گونه تکنولوژی های آشنایی دارند، سپرده می شود. مدیران بازاریابی به طور وسیعی از کامپیوتر ها، نرم فازارهای استخراج داد ه ها (Data Mining) ، اینترنت و موتورهای جستجو به منظور دستیابی به داده ها و پردازش آنها استفاده می کنند.
در این مقاله سعی گردیده تا ضمن معرفی تکنیکهای E-Marketing Researches با نگاهی همه جانبه به پژوهشهای بازاریابی مبتنی بر اینترنت، مزایا و محدودیت های آن در مقایسه با روش های قبلی بررسی شود. همچنین مثال هایی از کاربرد آنها که توسط شرکت های بازاریابی یا خود شرکت ها در شبکه اینترنت انجام شده است، به منظور اشنایی بیشتر و بررسی نتایج اعمال این روش ها ، بررسی می شوند.
همچنین به اهمیت قدمهای مختلف انجام یک تجارت الکترونیک از ابتدا و شباهتهای موجود در فرایند بازاریابی الکترونیکی و بازاریابی با شیوه های قدیمی پرداخته خواهد شد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_078 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21488/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جاویدان نژاد، هومن و کیانپور، مجید،1382،جایگاه تحقیقات الکترونیکی در بازاریابی،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21488
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، جاویدان نژاد، هومن؛ مجید کیانپور)
برای بار دوم به بعد: (1382، جاویدان نژاد؛ کیانپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی میزان اثربخشی کمپین های تبلیغاتی
- بررسی مقایسهای استانداردها و متدلوژیهای مطرح در مدیریت و ارزیابی امنیت اطلاعات
- شبکه های اجتماعی در تحقیقات بازاریابی؛ نقش ها، کارکردها و مفاهیم
- کاربرد رسانه های اجتماعی در بازاریابی و تحقیقات بازار
- بررسی نقش اثربخشی کمپین در ارتباط بین ارتباطت یکپارچه بازاریابی و عملکرد مالی برند
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.