سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_055
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,992
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توجیه اقتصادی یک طرح تجارت الکترونیکی
چکیده مقاله:
فناوری اطلاعات زمینه ی تغییر ساختار اقتصاد را فراهم می کند و کارایی اقتصادی را افزایش می دهد.تاثیرات استفاده از تکنولوژی اطلاعات را می توان از دو دیدگاه اقتصاد کلان و اقتصاد خرد بررسی کرد.
از دیدگاه کلان فناوری اطلاعات موتور توسعه و اقتصاد کشورهاست. درچرخه ی تولید همه ی عوامل زنجیره ی تولید اعم از نظام بانکی، گمرک، حمل و نقل، آموزش و پرورش، بازاریابی ، توزیع و تولید صنعتی را متحول می کند و از رهگذر این تحول تولید را رونق می دهد، باعث ایجاد اشتغال می شود. باعث تسریع مبادلات و افزایش دقت آنها در نظام بانکی می شود. در تولید صنعتی ضایعات راکاهش می دهد و به این ترتیب بهره وری و بازدهی همه ی زنجیره های اقتصادی را افزایش می دهد.
از دیدگاه اقتصاد خرد و از دیدگاه یک واحد اقتصادی – یک بنگاه – این فناوری تمام مشخصات شرکت را تغییر می دهد. کلیه ی سلسله مراتب ها، مرزهای بین بخش های مختلف و کاغذ بازی ها را از بین می برد و در نتیجه ی یکپارچگی حاصل میان مدیران ارشد و بخشهای مختلف مدیران قدرت بیشتری برای تصمیم گیری دارند و این تصمیم گیری ها دقیق تر خواهند بود. فناوری اطلاعات شیوه های کاری یک شرکت را بهبود می دهد که این بهبود، بهبود کیفیت کار، خدمات و محصولات شرکت را به همراه خواهد داشت یکی از شیوه های کاری یک شرکت که با توسعه ی فناوری اطلاعات متحول می شود شیوه ی تجارت در آن شرکت می باشد. تکنولوژی اطلاعات با گسترش تجارت و کسب وکار الکترونیکی نحوه ی ارائه ی کالا و خدمات را به افراد و دیگر شرکتها و نیز تهیه ی کالا و خدمات از دیگران را دچار دگرگونی ساخته است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_055 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21466/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گرانمایه، شیرین،1382،توجیه اقتصادی یک طرح تجارت الکترونیکی،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21466
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، گرانمایه، شیرین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1382، گرانمایه؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و ارزیابی مدل های ریسک حمل کالاهای خطرناک در صنعت ریلی
- بررسی رابطه هوش سازمانی و مدیریت دانش با یادگیری سازمانی
- ابعاد هوش رقابتی و ضرورت آن در کسب و کارها و موسسات و بانک های ایرانی
- ارتباط بین ظرفیت جذب و رفتار نوآورانه کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه
- بررسی ارتباط بین کارآفرینی سازمانی با عملکرد در باشگاه های ورزشی شهر گناباد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- تحلیل و طراحی نیازمندی های نرم افزاری بر اساس فرآیندهای مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (آبانیرو)
- آینده پژوهی تکنولوژی بلاک چین (زنجیره بلوکی) در صنعت برق
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.