سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,560
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد شبیه سازی در فرایند تحقیق و توسعه
چکیده مقاله:
فرایند تحقیق و توسعه و گسترش فناوری در سازمان ها، یک فرایند راهبردی از نقطه نظر کنترلی و یک فرایند غیر ساختار یافته از منظر تصمیم گیری می باشد (Turban .E. et al, 2001) . سر وکار داشتن با چنین فرایندی ، نیاز ابزارهایی است که مدیران را در تصمیم گیری پشتیبانی نمایند. شبیه سازی سیستم ها و فرایندها از ابزارهای مدرنی هستند که کاربردهای وسیعی در این زمینه پیدا کرده اند.
مدل شبیه سازی، مدلی است که واقعیتی را به تقلید در می آرود. به عنوان مثال شبیه سازی یک خط تولید، تقلید کننده عملیات مراکز فعالیت ، حرکت قطعات و وسایل نقلیه ای است که در درون سیستم حرکت می کنند.
در عصر حاضر، محققان و دانشمندان مدیریت با کاربردهای کامپیوتر به اندازه ای درگیرند که بدون استفاده از این کاربردها، تقریبا متوقف می شوند. در واقع با ارزان شدن محاسبات کامپیوتری و گسترش روز افزون کاربردهای آن، دریچه ای نوین بر روی محققان و مدیران سازمان ها گشوده است. فرایند تصمیم گیری برای این افراد، در صورت استفاده صحیح از کاربردهای جدید دیگر چشم بسته نبوده و در نتیجه خطرپذیری را بسیار پایین آورده است (Pidd, 1998) .
انبوه اطلاعات موجود درسازمان ، فرایند تصمیم گیری را هم آسان نموده و هم مشکل. آسان نموده است زیرا تصمیم گیری نیازمند استفاده از اطلاعات است، و مشکل نموده است زیرا رویارویی با انبوهی از اطلاعات نیازمند ابزار و کاربردهایی است که کار با اطلاعات را میسر می سازد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21420/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کازرونی، افشین و کازرونی، مهرداد،1382،کاربرد شبیه سازی در فرایند تحقیق و توسعه،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21420
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، کازرونی، افشین؛ مهرداد کازرونی)
برای بار دوم به بعد: (1382، کازرونی؛ کازرونی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- کازرونی افشین، کازرونی مهرداد و شکوری مقدم محسن، راهحل ای.آر.پی، ...
- Decision Support System (DSS) ...
- Pidd, M., Computer Simulation in Management, John Wiley & Sons, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
- شبیه سازی جریان همراه با کاویتاسیون جزئی حول هندسه استوانه ای به روش مخلوط همگن و مدل آشفتگی RSM و بررسی اثر تحدب و تقعر بدنه استوانه
- تحلیل عددی جریان کاویتاسیون جزئی حول هندسه استوانه ای با پیشانی مختلف به روش مخلوط همگن و مدل آشفتگی RSM و بررسی اثر سوراخ در کاویتاتور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.