سال انتشار: 1385
محل انتشار: دومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست
کد COI مقاله: CAGE02_055
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,770
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد مورفولوژی مخروط افکنهها در شناسایی گسلهای جنبا
چکیده مقاله:
مطالعات صحرایی و بررسی تصاویر ماهواره ای و هوایی از وضعیت مورفولوژیکی مخروط افکنه ها در دشت طبس دو گروه اصلی از این سیستمهای آبرفتی را نشان داده است . گروه اول از این مخروطها با گسترش بیشتر شامل رسوبات آبرفتی قدیمی بوده و در حال حاضر رسوبگذاری بر روی آنها انجام نمی شود. گروه دوم که بصورت یک مخروط جوان و فعال شامل رسوبات جدید آبرفتی می باشد در انتهای مخروطهای گروه اول و یا در پای رشته کوه شتری (در بخشهای جنوبی) قرار گرفته اند. موقعیت گسل فعال طبس که در زلزله سال 1357 بصورت مورب لغز معکوس فعال شده بود نشان می دهد که تمامی مخروطهای گروه دوم(جوانترین مخروطها) بعد از عـبــور از زون گـسـل یاد شده تشکیل شده اند. لذا می توان گفت که مخروطهای آبرفتی جوان و فعال در مجاورت گسلهای جوان و فعال کواترنری قرار گرفته و به عنوان شاخص وجود و موقعیت این گسلها بکار می روند. همچنین این پژوهش وجود یک گسل فعال و جنبا را در دامنه شرقی رشته کوه شتری و مجاورت شهر بشرویه نشان می دهد. اگرچه هیچ زمین لرزه ای مرتبط با این گسل گزارش نشده ولی شواهد مورفولوژیکی مخروط افکنه بشرویه فعالیت و پویایی آنرا نشان می دهد. لذا وقوع زمین لرزه ای مخرب در آینده در اثر فعالیت آن دور از انتظار نیست.
کلیدواژه ها:
مورفولوژي، طبس، گسل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21399/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ناظمی، محمد،1385،کاربرد مورفولوژی مخروط افکنهها در شناسایی گسلهای جنبا،دومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست،اسلامشهر،،،https://civilica.com/doc/21399
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، ناظمی، محمد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، ناظمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد نئوتکتونیک بر مخروط افکنه ها با تاکید بر توان لرزه خیزی گسلها
- بررسی اثر انحراف رودخانه ها در مورفولوژی مخروط افکنه های دامنه جنوبی جغتای
- بررسی عوامل موثر در تغییر و تحول ژئومورفولوژی مخروط افکنه ها، مطالعه موردی: مخروط افکنه کردان
- بررسی روشهای سنتی حفاظت آب و خاک در استان آذربایجانغربی
- خاکهای لسی : نقش اقلیم در تکامل، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.