سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پی جوئی ذخائر فلزی در زون رزن (استان همدان) با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای ASTER و تلفیق لایه های اطلاعاتی در محیط GIS

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,257

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CAGE02_032

تاریخ نمایه سازی: 24 آذر 1385

چکیده مقاله پی جوئی ذخائر فلزی در زون رزن (استان همدان) با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای ASTER و تلفیق لایه های اطلاعاتی در محیط GIS

منطقه مورد مطالعه در شمال استان همدان و در ورقه 1/100000 آوج قرار دارد. شواهد کانی زائی متعددی با وسعت نسبتا زیاد در منطقه وجود دارد که بعضا دارای ارزش اقتصادی نسبتا بالائی می باشند. عناصر ساختاری مختلف مانند گسلها و ساختارهای حلقوی کمک شایانی جهت یافتن مناطق واجد کانی زائی می نمایند. آلتراسیون, اطلاعات ساختاری همراه با لایه های اطلاعاتی دیگر از قبیل نقشه زمین شناسی و ... برای تهیه مدل اکتشافی اولیه منطقه در قالب GIS تلفیق گردیدند. برای یافتن مناطق با پتانسیل بالای معدنی, منطق فازی مورد آزمون قرار گرفت. بهترین نتیجه با نسبت دادن وزن بالا به لایه داده های ماهواره ای منطقه بدست آمد. دقت و صحت نتایج بدست آمده از مطالعات ماهواره ای وGIS توسط عملیات صحرائی مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعات مبین دقت بسیار خوب مطالعات ماهواره ای (خصوصا داده های ماهواره ای (ASTER جهت اکتشافات معدنی می باشد.

کلیدواژه های پی جوئی ذخائر فلزی در زون رزن (استان همدان) با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای ASTER و تلفیق لایه های اطلاعاتی در محیط GIS:

نویسندگان مقاله پی جوئی ذخائر فلزی در زون رزن (استان همدان) با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای ASTER و تلفیق لایه های اطلاعاتی در محیط GIS

ماهیار سلطانی

دانشگاه صنعتی شریف

حمیدرضا ربیعی

دانشگاه صنعتی شریف

ماهرخ فرود

دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
ورقه 1/100000 زمین شناسی آوج سازمان زمین شناسی کشور. ...
دیباچه ای بر زمین شناسی اقتصادی ایران، سازمان زمین شناسی ...
مطالعه ولکانیسم پلیوکواترنر جنوب _ استان یزد با استفاده از ...
Asadi, H.H., 2000, The Zarshuran gold deposit model applied in ...
B O nham-Carter, G.F. 1994. Geographic Information Systems for Geoscientists, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پی جوئی ذخائر فلزی در زون رزن (استان همدان) با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای ASTER و تلفیق لایه های اطلاعاتی در محیط GIS" توسط ماهیار سلطانی، دانشگاه صنعتی شریف؛ حمیدرضا ربیعی، دانشگاه صنعتی شریف؛ ماهرخ فرود، دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ‌اکتشاف، رزن همدان، پی‌جویی، GIS هستند. این مقاله در تاریخ 24 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2257 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه مورد مطالعه در شمال استان همدان و در ورقه 1/100000 آوج قرار دارد. شواهد کانی زائی متعددی با وسعت نسبتا زیاد در منطقه وجود دارد که بعضا دارای ارزش اقتصادی نسبتا بالائی می باشند. عناصر ساختاری مختلف مانند گسلها و ساختارهای حلقوی کمک شایانی جهت یافتن مناطق واجد کانی زائی می نمایند. آلتراسیون, اطلاعات ساختاری همراه با لایه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پی جوئی ذخائر فلزی در زون رزن (استان همدان) با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای ASTER و تلفیق لایه های اطلاعاتی در محیط GIS با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.