سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: GEHSD01_146
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 878
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی توسعه شهری پایدار با منابع درامدی شهرداری؛ نمونه موردی شهر زابل
چکیده مقاله:
شهرداری به عنوان نوعی حکومت محلی در شهرها دارای وظایفی مانند امور خدماتی، نوسازی و عمرانی است که انجام این وظایفنیازمند درامدهایی میباشد. همچنین برای اینکه شهر را در جهت توسعه پایدار سوق دهد نیازمند درامد پایدار است تا برای ایفای نقشخود آنها را هزینه کند. بعد از سال 1362 با قطع بودجه دولت و خودکفایی شهرداریها بدون تعریف درامد مشخصی برای آنها، اکثرشهرداریها با مشکل مواجه شده و برای کسب درامد مورد نیاز به سوی درامدهای ناپایدار روی آوردهاند. شهرداری زابل نیز به علتعدم رونق اقتصادی این شهر، نبود کارخانجات پردرآمد، ساخت و سازهای غیر اصولی، کشف نشدن منابع و مواهب محیطی آن، مرزیبودن و نبود نیروی متخصص و کارامد انسانی بیشتر از عوارض درامدی چون عوارض نفتی، جریمه کمیسیون ماده 100 ، فروشتراکم و تغییر کاربریها ارتزاق نموده که از پایداری لازم برخوردار نبوده و درامدهای پایداری مثل عوارض نوسازی و معاملات غیرمنقول در حاشیه قرار گرفتهاند. تحقیق حاضر به صورت توصیفی- تحلیلی میباشد که برای جمع آوری اطلاعات از روش اسنادی ومیدانی استفاده شده و به وسیله نرم افزار اکسل نمایش و تحلیل شدهاند، نتایج نشان میدهد، بیش از نیمی از درامد شهرداری زابلناپایدار بوده و حدود یک هفتم آن مختصبه درامد جریمه کمیسیون ماده 100 میباشد و در نتیجه یکی از پارامترهای توسعه شهریپایدار اقتصاد با دوام میباشد و از آنجا که اغلب درامدهای ناپایدار مستمر نیستند توسعه شهری پایدار نبوده و باید در جهت پایداریحرکت کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GEHSD01_146 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/211658/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیانی، اکبر و دولتی، راضیه و نصیری، فاطمه،1391،بررسی توسعه شهری پایدار با منابع درامدی شهرداری؛ نمونه موردی شهر زابل،اولین همایش ملی جغرافیا،مخاطرات محیطی و توسعه پایدار،اهواز،https://civilica.com/doc/211658
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، کیانی، اکبر؛ راضیه دولتی و فاطمه نصیری)
برای بار دوم به بعد: (1391، کیانی؛ دولتی و نصیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فناوری نانودرشبکه و انتقال اطلاعات درنانوشبکه ها
- نقش سیمان و پوزولان در دوام بتن و توسعه پایدار
- بررسی نقش استراتژیک سرمایه اجتماعی در رشد و توسعه اقتصادی
- بررسی رفتارلرزه ای قاب خمشی بتن آرمه تقویت شده با مهاربندفلزی
- پایداری درامد شهرداری ها و توسعه ی پایدار شهر های میانی (نمونه موردی : شهر مراغه)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.