سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_133
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,329
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر پوشش نیوبیوم و تکنیک اصلاح سازی سطح بر رفتار خوردگی و سازگاری زیستی کاشتنی فولاد زنگ نزن
چکیده مقاله:
در پژوهش حاضر تلاش شد تا رفتار خوردگی فولاد زنگ نزن ٣١٦ ال با پوشش فلزی نیوبیوم و همچنین فولاد اصلاح سازی سطحی شده با اسید سولفوریک ارزیابی گردد و با رفتار خوردگی زیرلایه بدون پوشش و بدون عملیات اصلاح سازی مقایسه گردد . از تکنیک میکروسکوپ الکترونی روبشی برای مشخصه یابی و ارزیابی پوشش استفاده شد . رفتار خوردگی نمونه های فولاد زنگ نزن اولیه، نمونه های فولاد باپوشش نیوبیوم و نمونه های فولاد اصلاح سازی سطحی شده اصلاح شده با اجرای آزمون های پلاریزاسیون پتانسیودینامیکی در دو نوع محیط فیزیولوژی و در دمای ٣٧ درجه سانتی گراد ارزیابی و مقایسه گردید . همچنین آزمون های سیکلی برای ارزیابی و مقایسه مقاومت نمونه ها در برابر حفره دار شدن انجام شد . نتایج حاکی از تأثیر مثبت و نیز قابل توجه پوشش فلزی و عملیات اصلاح سازی سطح بر کاهش چگالی جریان خوردگی زیر لایه فولادی و بهبود رفتار خوردگی آن بود . این تأثیر قابل توجه در هر دو نوع محیط فیزیولوژیکی مشاهده گردید و نشانگر افزایش سازگاری زیستی فولاد زنگ نزن پوشش دار و فولاد زنگ نزن اصلاح سازی سطحی شده، بود .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_133 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21014/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پارساپور، علی و فتحی، محمدحسین و صالحی، مهدی،1384،تاثیر پوشش نیوبیوم و تکنیک اصلاح سازی سطح بر رفتار خوردگی و سازگاری زیستی کاشتنی فولاد زنگ نزن،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21014
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، پارساپور، علی؛ محمدحسین فتحی و مهدی صالحی)
برای بار دوم به بعد: (1384، پارساپور؛ فتحی و صالحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- معرفی روشهای آنالیزی مورد استفاده برای تخمین دانسیته نابجاییها وهمچنین ضرورت اینگونه محاسبات برای مواد با مشخصات مختلف
- شیشه های خود تمیز شونده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.