سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_132
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,736
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر عناصر آلیاژی بر میزان جذب امواج مایکروویو در فریت باریم
چکیده مقاله:
فریت باریم با ترکیب BaFe12−x (Mn0/ 5Co0/ 5Ti)x / 2O1 9 به روش حالت جامـد تهیـه شـد . فریـت هـا دارای دانه های هگزاگونال شکل و بدون ناخالص می باشند . فریت های تهیه شده با پلـی مـر پلـی وینیـل کلراید به نسبت وزنی ٨٠ به ٢٠ مخلوط شد تا ا ینکه ماده مرکب فریـت – پلـی مـر تهیـه شـد . آزمایشـهای VSM ،SEM ،XRD و جذب توسط دستگاه vector network analyzer بر روی نمونـه هـای تهیـه ده انجام شد . نتایج آزمایشها نشان می دهد که ساختار نوع M و بدون حضـور فـاز ثانویـه در فریـت هـا تشکیل شد . همچنین نمونه های حاوی مقدار بـ الاتر سـطح زیـر منحنـی هیسـترزیس، میـدان پسـماند زدا و نفوذپذیری مغناطیسی دارای تلفات مغناطیسی بیشتری می باشد . تحقیقات انجـام شـده مشـخص کـرد کـه فریت BaFe12−x (Mn0/ 5Co0/ 5Ti)x / 2O1 9 با (x=2) می تواند به عنـوان یـک جـاذب پهـن بانـد در فرکانس های بالاتر از 15GHz عمل کند میزان جذب در بعضی از فرکانسها بیشتر از −25dB می باشـد .این موضوع نشان می دهد که با کنترل ترکیب شیمیایی فریت و با افزودن عناصر آلیاژی فرکـانس تشـدید فریت باریم از 48GHz به فرکانسهای ردیف باند Ku کاهش می یابد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_132 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21013/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، علی و ساعتچی، احمد و صالحی، مهدی و حسین پور، اردشیر،1384،تاثیر عناصر آلیاژی بر میزان جذب امواج مایکروویو در فریت باریم،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21013
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، قاسمی، علی؛ احمد ساعتچی و مهدی صالحی و اردشیر حسین پور)
برای بار دوم به بعد: (1384، قاسمی؛ ساعتچی و صالحی و حسین پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثرمورفولوژی برعملکرد نانوساختارهای مغناطیسی Fe3O4 در استفاده به عنوان جاذب امواج رادار
- کامپوزیت های پلیمری جاذب امواج الکترومغناطیس حاوی مواد مغناطیسی پایه آهن
- تأثیر ضخامت لایه و ساختار متالورژیکی بر جاذب امواج الکترو مغناطیسی فریت باریم آلائیده شده در فرکانس های مایکروویو
- بررسی تاثیردما برسنتز وخواص مغناطیسی نانوکامپوزیت هگزا فریت باریم نوع W جاذب امواج رادار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.