سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_063
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,341
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر عوامل موثرتولید بر افزایش خواص مکانیکی فولادهای نیکل دار متالورژی پودر
چکیده مقاله:
متالورژی پودر به لحاظ جذابیت هایی همچون کاهش وزن، تلرانس های ابعادی، افزایش کیفیت، ملاحظات زیست محیطی و صرفه جویی در هزینه تولید برخی از قطعات از جایگاه ویژه ای در صنایع مختلف بخصوص خودروسازی برخوردار می باشد . در این فرآیند، قطعه خام بعد از عملیات فشردن هرچند دارای وزن مخصوص بالایی است ولی عملاً استحکام لازم پس از عملیات تفجوشی حاصل می شود . در این راستا تأثیر افزایش درصد نیکل بر پودر افشانشی پایه آهنی WPL200 که محتوی مولیبدن و مس پیش دیفوزیونی نیز می باشد، در دو دمای تفجوشی ١١٢٠ °C و ١٢٥٠°C مورد بررسی قرار گرفته است . کلیه نمونه ها با توجه به نیروی فشردن معین دارای چگالی ٦/٨٥ ±٠/٥g / cm 3 می باشند . نمونه های دمبلی استاندارد تست کشش بر حسب تغییر دمای تفجوشی، تحت آزمایش های مکانیکی، کشش، سختی قرار گرفته و تأثیر تغییر پارامترهای تولید بر خواص مکانیکی مذکور با توجه به تغییرات ریزساختاری اعم از ایجاد فازهای خاص، تغییر در میزان همگنی ریزساختار و دگرگونی در مشخصه های تخلخلی نظیر میزان کرویت آنها تعیین و تحلیل گردیده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_063 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20944/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ناظمی، فرانک و ، حسین و خرسند، حمید،1384،بررسی تاثیر عوامل موثرتولید بر افزایش خواص مکانیکی فولادهای نیکل دار متالورژی پودر،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20944
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، ناظمی، فرانک؛ حسین و حمید خرسند)
برای بار دوم به بعد: (1384، ناظمی؛ و خرسند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر عملیات حرارتی برروی خواص مکانیکی اتصال فولاد زنگ نزن 316
- پارامترهای موثر بر فرایند تولید فوم فلزی با استفاده از فضا ساز NaCl به روش متالورژی پودر
- ساخت فومهای فلزی کامپوزیتی با ساختار منظم و بررسی خواص مکانیکی آنها در تست فشار
- ساختارهای فوم فلزی نوین بر پایه کرههای توخالی مبتنی بر روش متالورژی پودر
- تاثیر حرارت ورودی بر خواص مکانیکی اتصال غیرمشابه فولاد زنگ نزن آستنیتی AISI 316L به فولاد کم آلیاژ استحکام بالای API 5L X70
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.