سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_057
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,433
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مکانیزم خوردگی توسط امپدانس الکتروشیمیائی در فرایند اکسی نیتروکربوراسیون آستنیتی
چکیده مقاله:
در این تحقیق به بررسی مقاومت به خوردگی لایه های تشکیل شده در فرآیند اکسی نیتروکربوراسیون آستنیتی پرداخته شده است . در این فرآیند، دمای نیتراسیون در حمام نمک مذاب بالاتر از ۵۹۵ درجه سانتیگراد، می باشد . سپس قطعات دریک حمام نمک مذاب اکسیدی کوئنچ می شوند تا بر روی لایه نیتریدی، یک لایه اکسیدی سیاه رنگ یکنواخت تشکیل شود . جهت بررسی های میکروساختاری آنالیزهای XRD ، SEM و میکروسختی سنجی بر روی نمونه ها انجام شد . همچنین آزمونهای خوردگی ASTM- امپدانس الکتروشیمیایی در محلول % ۵ / ۳ وزنی نمک طعام و پاشش مه نمکی تحت استاندارد B117برروی نمونه ها انجام شد . بررسی هایXRD نشانگر ایجاد فاز Fe3O4 پس از فرآیند اکسی نیتروکربوراسیون بود . با تحلیل نتایج امپدانس الکتروشیمیایی و شبیه سازی مدارهای معادل الکتریکی، به بررسی مقاومت به خوردگی لایه های مختلف پرداخته شد . نتایج حاکی از ترمیم لایه اکسیدی با گذشت زمان و حاکم بودن مکانیزم نفوذ در خوردگی نمونه ها بود .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_057 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20938/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، مجید و احمدی، احمد علی و موسوی، سید محمد و اوحدی زاده، ابوالفضل،1384،بررسی مکانیزم خوردگی توسط امپدانس الکتروشیمیائی در فرایند اکسی نیتروکربوراسیون آستنیتی،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20938
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، احمدی، مجید؛ احمد علی احمدی و سید محمد موسوی و ابوالفضل اوحدی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1384، احمدی؛ احمدی و موسوی و اوحدی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.