سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_042
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,005
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ایجاد لایه بر پایه ترکیب بین فلزی Ti5Si3 روی تیتانیم خالص تجاری
چکیده مقاله:
فرایند ذوب سطحی با قوس تنگستن ) ) TIG جهتآلیاژسازی سطحی تیتانیم خالص تجاری (CP-Ti) با سیلیسیم بکار گرفته شد . قبل از انجام فرایند ذوب سطحی، مخلوط پودری سیلیسم و تیتانیم با نسبت وزنی ۱ به ۵ توسط چسبی با نقطه ذوب کم روی سطح آلیاژ نشانده شد . لایه های آلیاژی سطحی با بکار گیری متغیر های فرایند چون حرارت ورودی وسرعت عبور قطعات از مقابل مشعل ایجاد شدند . بررسی لایه های آلیاژی با میکروسکوپ نوری و الکترونی روبشی، پراش سنج پرتو X ، سنجش شدت انرژی طیف پرتو X وسنجش سختی میکروسکوپی صورت پذیرفت . نتایج نشان دادند که لایه های حاصل بر مبنای ساختمان بلوری ترکیب بین فلزی Ti5Si3 با مورفولوژی یوتکتیکی می باشد که باعث افزایش میزان سختی تا ۵ برابر میزان سختی زیر لایه شده است . همچنین با افزایش حرارت ورودی سختی لایه آلیاژی شده به علت افزایش رقت و کاهش مقدار Si و تشکیل دندریتهای ستونی درشت کاهش یافته است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_042 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20923/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ادیب حاج باقری، فرهاد و کاشانی بزرگ، سید فرشید و آماده، احمد علی،1384،ایجاد لایه بر پایه ترکیب بین فلزی Ti5Si3 روی تیتانیم خالص تجاری،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20923
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، ادیب حاج باقری، فرهاد؛ سید فرشید کاشانی بزرگ و احمد علی آماده)
برای بار دوم به بعد: (1384، ادیب حاج باقری؛ کاشانی بزرگ و آماده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.